Hjem
Til salgs Eidsvoll

Stor utsiktstomt på Eidsvoll – Ferdig opparbeidet, ingen byggeplikt – tomt 3

Solstadkroken, 2080 Eidsvoll
Priskr 2 550 000
Størrelse 1 239 m²
Byggeklausul Nei

Omkostninger fra kr. 55.742-68.245.

Beliggenhet

Romslige og byggeklare tomter uten byggeplikt med vestvendt beliggenhet!

Styri er et rolig og etablert boligområde som ligger ca 2 km sør for Eidsvoll sentrum, med kort vei til både tog, buss, skole, barnehage og dagligvare. Eidsvoll er et familievennlig område med kort vei til barne -og ungdomsskole samt flere barnehager. I Styri vil man sokne til Vilberg barneskole og Vilberg ungdomsskole, som ligger i sentrum ved Sundet.

Eidsvoll har ett fantastisk kollektivtilbud og er sentralstopp for Gardermobanen med mulighet for tog til bl.a. Gardermoen (10min), Lillestrøm (25 min) og Oslo Sentralstasjon (36min). Det er også muligheter for tog nordover til Hamar (40 min). Her har du muligheten til å bo landlig, men allikevel kunne reise hvor du vil i verden i løpet av kort tid. Det er også kort vei til E6, noe som gjør det enkelt å komme seg rundt med bil.

Med bil har du flere byer samt hovedstaden under en time unna:

  • Råholt – 15 minutter
  • Gardermoen – 25 minutter
  • Lillestrøm – 46 minutter
  • Oslo – 58 minutter
  • Hamar – 54 minutter

Meld din interesse

Interessert? Ta kontakt!

Dagligvarehandelen kan gjøres i Sundet på Kiwi, Rema 1000 eller Coop Prix Eidsvoll. Her finner du også Vinmonopolet, Europris samt flere spisesteder og cafeer. Fra Sundet har du også en flott utsikt utover Vorma med brygge og sitteplasser samt båthavn. Her er det idyllisk både sommer og vinter.

Fra Sundet er det ca. 15 minutters kjøring til Råholt hvor du finner AMFI Eidsvoll, et toppmoderne kjøpesenter med totalt 50 butikker og spisesteder. Her finner du også apotek, interiørbutikker, Vinmonopol og jernvarehandel. Det ligger flere matbutikker i nærområdet, som Coop Ekstra m/post i butikk, Rema 1000, Kiwi og Spar. Europris ligger også sentralt til på Råholt.

Eidsvoll har mange flotte friluftsmuligheter både sommer og vinter. Området kan friste med badevann, skiløyper, skogsstier og sykkelterreng. Eidsvoll har også et rikt kulturtilbud med bibliotek, kulturskole, konserter, forestillinger og foredrag.

Beskaffenhet

Tomtene leveres ferdig utsprengt og planert ihht høyder og type prosjektboliger som er vist på illustrasjonsplan. Vann og avløp er ført frem til tomta. El-kabel og fiber blir ført frem til husvegg. Tilbakefylling og grovplanering utføres når kjøper er ferdig med grunnmur.

Det er totalt 7 tomter ute for salg, med en størrelse på 1057-1484 kvm. Området er regulert til frittliggende småhusbebyggelse. Utnyttelsesgrad er 25% (%BYA). Bebyggelsen kan oppføres i inntil to etasjer.

Innbetaling senest en uke etter kontraktsinngåelse. Det vil ikke bli gjennomført en fysisk overtagelse, dette gjøres elektronisk. Penger utbetales til selger så snart skjøtet er tinglyst.

Tomten er ubebygd, mindre enn 2 dekar og er godkjent fradelt etter plan- og bygningsloven og jordloven. Kjøper er kjent med at dette bekreftes overfor plan- og bygningsmyndigheten ved utfylling av egenerklæring om konsesjonsfrihet.

Tilkoblingsavgifter for strøm, vann og avløp, samt byggesaksomkostninger, må påregnes. Det vil bli pliktig medlemskap i huseierforening.

Vi hjelper deg gjerne!

Hedda Øversjøen

Salg- og markedsansvarlig

Jørgen Nordli

Prosjektselger

Vil du på visning?