Solstadlia i Eidsvoll

Nye tomannsboliger og eneboliger til salgs i attraktivt område på Styri.

Innflytning

De første boligene er innflytta, det er nå lagt ut flere eneboliger og tomannsboliger til salgs!

Familievennlig

Kort vei til alt som trengs for hele familien.

Naturen som nabo

Flotte turområder i umiddelbar nærhet.
BoligtyperEneboliger og tomannsboliger
Antall enheter7 ute til salg nå
Prisnivå3.900.000-6.400.000,-

Om prosjektet

Solstadlia er et nytt prosjekt på Styri i Eidsvoll kommune som vil bestå av ca 28 boenheter. 10 boliger er allerede bygget, og nå legges flere boliger ut for salg! Området ligger flott til i et allerede godt etablert nabolag. Prosjektet vil få en solrik beliggenhet med romslige tomter.

Ta kontakt med prosjektselger Jørgen Nordli (41 36 52 87) for mer informasjon om prosjektet.

Beliggenhet

Vil du på visning?

Vi tar kontakt innen kort tid.

Styri er et rolig og etablert boligområde som ligger ca 2 km sør for Eidsvoll sentrum, med kort vei til både tog, buss, skole, barnehage og dagligvare. Eidsvoll er et familievennlig område med kort vei til barne -og ungdomsskole samt flere barnehager. I Styri vil man sokne til Vilberg barneskole og Vilberg ungdomsskole, som ligger i sentrum ved Sundet.

Eidsvoll har ett fantastisk kollektivtilbud og er sentralstopp for Gardermobanen med mulighet for tog til bl.a. Gardermoen (10min), Lillestrøm (25 min) og Oslo Sentralstasjon (36min). Det er også muligheter for tog nordover til Hamar (40 min). Her har du muligheten til å bo landlig, men allikevel kunne reise hvor du vil i verden i løpet av kort tid. Det er også kort vei til E6, noe som gjør det enkelt å komme seg rundt med bil.

Med bil har du flere byer samt hovedstaden under en time unna:

Råholt – 15 minutter
Gardermoen – 25 minutter
Lillestrøm – 46 minutter
Oslo – 58 minutter
Hamar – 54 minutter


Dagligvarehandelen kan gjøres i Sundet på Kiwi, Rema 1000 eller Coop Prix Eidsvoll. Her finner du også Vinmonopolet, Europris samt flere spisesteder og cafeer. Fra Sundet har du også en flott utsikt utover Vorma med brygge og sitteplasser samt båthavn. Her er det idyllisk både sommer og vinter. 

Fra Sundet er det ca. 15 minutters kjøring til Råholt hvor du finner AMFI Eidsvoll, et toppmoderne kjøpesenter med totalt 50 butikker og spisesteder. Her finner du også apotek, interiørbutikker, Vinmonopol og jernvarehandel. Det ligger flere matbutikker i nærområdet, som Coop Ekstra m/post i butikk, Rema 1000, Kiwi og Spar. Europris ligger også sentralt til på Råholt.

Eidsvoll har mange flotte friluftsmuligheter både sommer og vinter. Området kan friste med badevann, skiløyper, skogsstier og sykkelterreng. Eidsvoll har også et rikt kulturtilbud med bibliotek, kulturskole, konserter, forestillinger og foredrag.

Jørgen Nordli

Prosjektselger

Meld din interesse

Vi tar kontakt innen kort tid.

Lignende boliger i samme område