Ferdighus
Solgt Lund

Romslig tomt med utsikt og sol – Haukland øst, Moi

Øyevollveien, 4460 Moi
Størrelse 792 m²
Byggeklausul Ja

Tomten ligger på Haukland øst og har meget sentral beliggenhet med kort vei til dagligvareforretning, bensinstasjon og miljøgaten. Skoler, barnehager og Lundbadet ligger noe lenger unna, ca 15. minutters gange. 

Flott utsikt!

Fin utsikt over Moi! Romslig tomt med sørvestvendt plassering, og sol fra morgen til kveld.

Barnevennlig

Skoler, barnehager og Lundbadet ligger ca 15. minutters gange fra tomten. 

Sentrumsnært

Sentral beliggenhet med kort vei til dagligvareforretning, bensinstasjon og miljøgaten.

Tomten har sørvestvendt plassering, og har sol fra morgen til kveld. Ettersom tomten er romslig, vil det være mulighet for flere fine uteplasser etter hvor solen befinner seg på himmelen. Fra det som vil bli hovedetasje på boligen har man fin utsikt over Moi. Tomten er luftig, og føles ikke innesperret selv om det er den siste i et nesten helt utbygd boligfelt. 

Fasiliteter

  • Bilvei frem
  • Offentlig vann/kloakk
  • Utsikt

Beskaffenhet

Tomten selges som den er. Tomten består av mye masse, og en del gravng må påregnes. Det er stort sett løsmasse, men noe sprengning kan måtte være nødvendig. Det er gjort noe gravearbeid og muring i forbindelse med skråningen i bakkant. Det er en del vann over tomten, og dette må føres ned i pålagt stikkrenne i innkjørsel. Tomten har offentlig vann og el. stikk i tomtegrensen. Det er ikke offentlig avløp, slamavskiller må installeres. Kommunen har abonnementsløsning for tømming av denne. 

Det er anlagt lekeplass ca. 100 meter nordvest for tomten, med trygg tilkomst via fortau og gangsti.

Vi anbefaler bolig med underetasje for denne tomten, men vi tegner bolig etter hva som passer deg og din lommebok. Bygg med glede!

Matrikkelinformasjon: Gnr. 24, bnr. 512
FINN-kode: 95314154

Vil du på visning?

Anette Oksnes

Boligkonsulent

Kim Fjeld

Eiendomsutvikler