Boliger til salgs
Solgt Akershus

Finnsrudveien 12, 1383 Asker

Finnsrudveien 12, 1383 Asker
Priskr 11 990 000
Offentlige omkostningerkr 113 869
Boligtype Enebolig
Bruks areal (BRA) 200 m²
Primærrom (P-rom) 194 m²
Soverom 4
Tomtestørrelse 796 m²

Moderne vedlikeholdsvennlig enebolig under oppføring – Flotte uteplasser – Energieffektivt – Panel i malmfuru – 3 bad

Finnsrudveien 12 er en eiet tomt på 796 kvm med enebolig fra Hellvik Hus under oppføring. Boligens arkitektur er moderne med et solid, eksklusivt uttrykk. Kledning leveres stående i malmfuru med jernvitrol for minimalt vedlikehold. Vinduer/balkongdører leveres aluminumsbestått utvendig og fargen sort, både ute og inne. Boligen forventes ferdigstilt i ca. Q3 2023.

Planløsningen er arealeffektiv med lekre former, store vinduer og høyt under taket. Det leveres hvite, listefrie overflater, hvitpigmentert parkett, to flislagte bad og et vaskerom med ekstra toalett. Stuen og kjøkkenet får et samlet areal på 67 kvm, fantastisk takhøyde og utgang til to flotte verandaer. Kjøkkeninnredningen leveres av JKE-design. Videre får boligen tv-stue og fire soverom, hvor hovedsoverommet ligger i suiteløsning med omkledningsrom og bad.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et nyere boligfelt på Finnsrud i Asker kommune, ca. 3 km vest for sentrum. Beliggenheten er flott med tanke på rekreasjon, og det er umiddelbar nærhet til turstier innover i marka. På vinteren kjøres det opp skiløyper i nærheten.

Det tar ca. 5 minutter å gå til et friområde ved Finnsrudvannet ved Asker Golf, som er tilrettelagt med sandstrand og badebrygge. Det er også gode bade- og fiskemuligheter ved populære Semsvannet, og her er det fine turveier for gående, syklende og skientusiaster.

Asker byr på et hyggelig handelssentrum med kjøpesenter og koselige butikkområder. Her finner du også et blomstrende kunst- og kulturliv. Asker kulturhus har teater-/konsertsal, kino, galleri, bibliotek og mer.

Det planlegges stadig utvikling av Asker sentrum med blant annet nye boliger, forretninger, spisesteder og næringslokaler, samt åpning av Askerelva og opprettelse av bypark. I den forbindelse vil det også bli etablert ny fotballstadion i sentrum og ny idrettspark ved Borgen skole. Utbyggingen vil skje over mange år og i flere etapper.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Extra Drengsrud, Rema 1000 Asker og Meny Trekanten. Asker sentrum har et rikt og variert utvalg av fasiliteter. Trekanten kjøpesenter er et populært samlingspunkt med 75 butikker og 800 parkeringsplasser. Holmen Senter, Sandvika Storsenter og Liertoppen kjøpesenter ligger også godt inne rekkevidde.

Området har offentlig kommunikasjon i form av buss, i tillegg til tog fra Asker stasjon. Nærmeste bussholdeplass er Skanseløkka som ligger i umiddelbar nærhet. Ved å benytte bil tar det ca. 5 min til Asker sentrum, 12 min til Sandvika Storsenter, 18 min til Lysaker, 20 min til Drammen og 25 min til Oslo S.

Fra eiendommen er det gangavstand til Drengsrud barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Solvang ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Arealer og fordeling pr. etasje

Primærrom: 194 kvm, Bruksareal: 200 kvm
Rom som er P-rom: 1.etg: Hall, vaskerom, bad, tre soverom, tv-stue
2.etg: Stue/spisestue, kjøkken, bad, omkledningsrom, et soverom

1.Etasje
Bra.: 102,9 kvm
P-rom: 97,3 kvm
S-rom: 5,6 kvm
P-rom inneholder: Hall, vaskerom, bad, tre soverom, tv-stue
S-rom inneholder: Sportsbod

2.Etasje
Bra.: 97,3 kvm
P-rom: 97,3 kvm
P-rom inneholder: Stue/spisestue, kjøkken, bad, omkledningsrom, et soverom

Standard

Entré/hall
Boligen får et flott, overbygd inngangsparti med downlights og støpt plate som kan flislegges eller lignende. Ytterdøren blir sort med horisontale glass og fører inn til en stor, flott hall med 60 x 60 cm fliser på gulvet. Gulvet leveres med varmekabler og i himlingen blir det downlights med dimmebryter. Det blir god plass til garderobeløsning ved inngangsdøren, og annet møblement lenger inn i rommet.

Fra hallen går trappen opp til stuen og kjøkkenet i andre etasje. Trappen er fra Stryntrappa av type Fauna med åpne trinn. Trinnene leveres i hvitpigmentert, parkettmønstret eik som matcher parketten, mens øvrige detaljer leveres malt i fargen dempet sort.

Stue
Boligen får en nydelig stue i andre etasje med åpen løsning til kjøkkenet. Rommets imponerende takhøyde toppes av vinduer fra gulv til møne i gavlveggen. Det blir også skyvedør i glass til boligens andre veranda. Stuen og kjøkkenet får 1-stavs hvitpigmentert eikeparkett på gulvet. Vegger og himling får slette, listefri overflater og vinduene/balkongdørene leveres med sorte karmer.

Stuens areal blir ca. 47 kvm, og med vinkelform blir det naturlige møbleringssoner for sofaløsning, spisestue og godstoler. En peisovn fra Nordpeis, type duo 1, blir plassert slik at flammebilde blir synlig fra alle vinkler i rommet.

Kjøkken
Kjøkkenet får innredning fra JKE Design, type Nordic Basic, i fargen sort Eik decor. Innredningen får et stilrent design med rette kanter og grå/hvite lamiantbenkeplater. Det leveres integrerte hvitevarer i form av kjøleskap, oppvaskmaskin, stekeovn og induksjonstopp. Gulvet i kjøkkenet blir lagt sømløst fra stuen, noe som skaper en fin helhet. I himling blir det downlights.

Tv-stue
Boligen får en fin tv-stue i første etasje – et ekstra oppholdsrom for vennebesøk, lek og avslapning. Fra tv-stuen blir det adkomst til hagen på utsiden. Rommet leveres med hvitpigmentert trestavs eikeparkett, gulvvarme, lysmalte overflater og store vinduer.

Bad/wc/vaskerom
Boligen får to stilfulle bad med fliser i 30 x 60 cm på gulv og vegger. Det ene badet får adkomst fra hallen i første etasje og det andre fra omkledningsrommet i tilknytning til hovedsoverommet. Begge leveres med varmekabler, downlights, vegghengt toalett med softclose sete, samt dusjhjørne med rette, innfellbare glassdører. Det leveres hvit servantskap av typen Alterna Malin, med servant og speil med integrert lys.

Vaskerom
Vaskerommet ligger i første etasje og får sokkelfliser, gulvfliser i 20 x 20 cm og hvite, slette vegger malt med våtromsmaling. Det leveres gulvstående toalett, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Rommets areal blir ca. 6,4 kvm, noe som skulle gi plass til en enkel innredning, hvis ønskelig.

Soverom og garderobe
Boligen får fire gode soverom. Tre ligger i første etasje og blir på mellom 10 og 15 kvm. Hovedsoverommet blir ca. 12 kvm, og ligger i suiteløsning med omkledningsrom og privat bad. Nede vil rommene utstyres med varme i gulvet, og alle soverommene leveres med hvitpigmentert trestavs eikeparkett.

Vegger og himlinger blir hvitmalt med listefri overganger. Fra det største soverommet nede vil det være utgang til en herlig platting på ca. 18 kvm. Det leveres ingen garderobeskap, da utbyggers erfaring er at dette er noe de fleste har preferanser på. Boligen får bod med utvendig adkomst ved siden av ytterdøren.

Oppvarming – Teknisk

Boligen blir bygget med strenge krav til isolasjon og inneklima. Det leveres balansert ventilasjon fra Systemair, samt komplett sentralstøvsuger fra samme merke. Boligen får varmekabler i hele første etasje og på badet i andre etasje.

I tillegg vil det etableres et Ildsted fra Nordpeis i Uno1 serien eller tilsvarende. Det leveres downlights med dimmebryter i hall, på kjøkken og på begge bad. Ute leveres tre downlights og fire utelamper. Varmtvannsbereder blir på 200 liter og det leveres Waterguard vannstoppsystem.

Parkering / Garasje

Det er parkering på en gruset gårdsplass, og om ønskelig kan garasje leveres på forespørsel. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Uteområde

Eiendommen består av en eiet hjørnetomt på 796,4 kvm, og tomten leveres med gruset gårdsplass. Ørvig uteområde opparbeides med matjord og sås med plenfrø. Ferdigplen, hekker og busker kan bestilles mot tilegg.

Boligen får flere fine uteplasser. I tilknytning til inngangspartiet blir det støpt såle på ca. 7 kvm, klargjort for fremtidig skifer, heller, fliser eller belegningsstein. Det leveres tre downlights i himling under verandaen som danner tak over inngangspartiet. Verandaen får adkomst fra spisestuen via skyvedør. Den blir overbygd og ca. 15,1 kvm stor, og vender mot sørvest.

Mot nordvest blir det platting utenfor det ene soverommet i første etasje, overbygd av veranda på ca. 16,4 kvm. Verandaen har adkomst fra stuen og er overbygd med mønetak. Begge uteplassene i andre etasje leveres med sort Royalimpregnert spilerekkverk.

Planlagt overtagelse

Ferdigstillelse er estimert til Q3 2023.

Se mer på Finn annonse

Meld din interesse