Boliger til salgs
Solgt Akershus

Lekker prosjektert enebolig tilsalgs ved Krogstadelva i Drammen

Carl Stenseths vei 10B, 3055 Krokstadelva
Priskr 5 990 001
Offentlige omkostningerkr 31 240
Boligtype Enebolig
Bruks areal (BRA) 120 m²
Soverom 2
BRA-i120m2

Presentasjon Carl Stenseths vei 10B

Bo sentralt i rolige og barnevennlige omgivelser tett på marka, med nærhet til buss, skoler og butikker. På denne tomten skal det oppføres en frittstående enebolig over to etasjer – kanskje ditt nye hjem? Her blir det et stramt uttrykk og en toppmoderne standard med store vinduer, eikeparkett fra Boen, moderne løsninger og materialer av høy kvalitet.

Vil du på visning?

Vi tar kontakt innen kort tid.


For minimalt vedlikehold kles huset med jernvitrolbehandlet malmfuru og sorte Royalimpregnerte paneler. Selve tomten leveres med matjord og gruset gårdsplass. En flislagt entré vil ønske velkommen på hovedplanet, med varmekabler, egen bod og dør inn til et helfliset bad/vaskerom med skyvedørsgarderobe. Etasjen skal for øvrig bestå av en stor og åpen stue-/kjøkkenløsning med peisovn, lys i to retninger og utgang til en herlig markterrasse i hagen.

Kjøkkenet leveres med god skapplass og hvitevarer integrert i en stilren innredning fra JKE Design. Andre etasje vil by på et lekkert bad, en kjærkommen loftstue for ekstra spillerom og to store soverom med mye naturlig lys. Det er muligheter for å lage fire soverom. Begge badene leveres med gulvvarme, vegghengt toalett og store, delikate fliser. Ferdigstillelse av boligen er avhengig av salgstidspunktet og igangsettelsestillatelsen.


Tilvalg
De fleste ønsker å sette sitt personlige preg på boligen, og avhengig av hvor langt vi har kommet i byggeprosessen når avtale om kjøp inngås, er det muligheter for å endre, oppgradere eller påvirke materialvalg. Ta gjerne kontakt med megler for en hyggelig prat og ytterligere informasjon.

Hvorfor kjøpe nytt?
– Boligen er i forskriftsmessig stand med mange års reklamasjonsfrist.
– Utbygger stiller med garantier i inntil fem år.
– Lavere dokumentavgift.
– Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
– Tidsriktige materialer og høy bokomfort.
– Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
– Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.

Eiendommens kvaliteter
– Prosjektert bolig i moderne design.
– Parkering på gruslagt gårdsplass.
– Deilig markterrasse utenfor stuen.
– Tomten opparbeides med matjord.
– Entreen utstyres med varmekabler.
– Moderne kjøkken fra JKE Design.
– Integrerte hvitevarer på kjøkkenet.
– Åpen stue med store vindusflater.
– Det monteres en peisovn i stuen.
– Stuen får god plass til flere soner.
– Lys loftstue for ekstra fleksibilitet.
– To flislagte bad med varme i gulvet.
– Opplegg for vaskemaskin på et bad.
– To store soverom med mye dagslys.
– Det er mulighet for å lage 4 soverom.
– Ekstra lagringsplass i bod ved entreen.
– Balansert ventilasjonsanlegg i huset.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et rolig, attraktivt og barnevennlig boligområde i Krokstadelva i Drammen kommune. Området har kort avstand til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Ikke langt fra boligen ligger praktfulle Årbogen idrettspark. Her finner du Birkebeineren med et bredt, sportslig tilbud i et aktivt idrettsmiljø, samt et populært bade- og fiskevann med sandstrand. I området er det også lysløype som gir deg en fin rundtur i Finnemarka.

Det er ellers idrettsplass ved ungdomsskolen og kort vei til Eknes svømmehall, samt kort kjørevei til Eiker Golfklubbs nye 9-hulls bane på Portåsen i Mjøndalen. I Mjøndalen er det også innendørshall, tennisklubb og treningssenter. Alpine utfordringer finner du ved Drammen Skisenter og i Kongsberg.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres på Kiwi, Rema 1000 eller Meny. Førstnevnte ligger i kort gangavstand. Ønsker du ytterligere servicetilbud er ALTI Buskerud med Obs en naturlig handelsdestinasjon. På Orkidehøgda i Mjøndalen ligger blant annet Biltema, Obs Bygg, Megaflis, Power, Jula, Spar Kjøp og Plantasjen.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er Stenseth, som ligger ca. 3 min unna. Videre er det ca. 2 km til Mjøndalen stasjon. Ved å benytte bil tar det ca. 3 min til Mjøndalen, 11 min til Drammen sentrum, 29 min til Kongsberg og 42 min til Oslo S.

Fra eiendommen er det gangavstand til Stenseth barneskole og kort vei til Eknes ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Byggemåte

Se vedlagte leveransebeskrivelse for utfyllende informasjon. Det tas forbehold om mindre endringer i konstruksjon, materialvalg, tomtetilpasninger, rørføringer og lignende som ikke reduserer eiendommens kvalitet, samt endringer som er nødvendige som følge av offentlige pålegg.

Standard

Entré
Inngangspartiet leveres overbygd, utstyrt med downlights og sort ytterdør av typen Asker. Vel inne vil man ønskes velkommen av en innbydende entré med dimbare downlights, varmekabler og gulvfliser av typen Limestone Grey. Veggflatene males i hvitt, og tilliggende entreen får boligen en hendig bod for oppbevaring av yttertøy og utstyr. Hele huset leveres med listfri overgang mellom tak og vegger – stilrent og gjennomført.

Stue
Innenfor entreen vil stuen og kjøkkenet utgjøre et åpent og romslig allrom, med peisovn og flotte lysforhold via store vinduer i to himmelretninger. To glassdører fører ut til hagen, og mot vest får boligen en deilig terrasse for både stille stunder og lange, sosiale kvelder. På stuegulvet legges det hvitpigmentert eikeparkett fra Boen, mens veggflatene males i hvitt for et nøytralt uttrykk. Stuen vil naturlig inndeles i ulike soner, og utenfor kjøkkenet er det plass til et spisebord.

Kjøkken
Kjøkkenet oppføres i en funksjonell L-form med god arbeidsflyt og skapplass. Det leveres en delikat og moderne innredning fra JKE Design av typen Nordic Basic. Innredningen har sorte, glatte fronter og matchende grå benkeplate av laminat med nedfelt oppvaskkum. Hvitevarene på kjøkkenet integreres, bestående av induksjonstopp, stekeovn i høyskap, oppvaskmaskin og en kombinert kjøl/frys.

Loftstue
Utenfor soverommene får boligen en herlig loftstue med store vinduer fra tak til gulv – et kjærkomment oppholdsrom for barnefamilien. Stuen vil være perfekt for både lek, vennebesøk og avslapning.

Bad/wc/vaskerom
Planløsningen vil by på to lekre bad i hver sin etasje, med varmekabler, dimbare downlights og vegghengt toalett. Store gulvfliser i fargen Taupe kombineres med grå veggfliser i samme dimensjon. Begge badene får et dusjhjørne med sorte armaturer og innfellbare glassdører. Videre leveres badene med hvite servantskap og speil som har integrert belysning. Skjult bak store skyvedører med speil, får badet nede bereder, opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel.

Soverom og garderobe
Eneboligen får to store og stilfulle soverom i andre etasje, med mye naturlig lys via generøse vindusflater. Begge soverommene vil ha god plass til både dobbeltseng og annet møblement. Soverommene innredes enkelt med garderobeskap etter eget ønske og personlige stil. Garderobeskap medfølger ikke. Ekstra lagringsplass vil finnes i en bod ved entreen. Det er muligheter for å lage fire soverom.

Oppvarming – Teknisk

Eneboligen vil oppvarmes elektrisk med energismarte panelovner i loftstuen og på soverommene, supplert av peisovn i stuen og varmekabler med separat termostatstyring i alle flislagte gulv. Boligen leveres etter TEK17, med balansert ventilasjon og jordfeilautomater i sikringsskapet. En 200 liters varmtvannsbereder plasseres på badet nede, og boligen får et Waterguard vannstoppsystem.

Parkering / Garasje

Uteområdet leveres med en gruset gårdsplass for parkering. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Uteområde

Beliggenheten er rolig og barnevennlig, med kort vei til alt man trenger i hverdagen. Selveiertomten er på ca. 420 kvm, og her skal det oppføres en frittstående enebolig med et rent og stramt uttrykk. Eiendommen leveres med en gruset gårdsplass for parkering, og øvrige utearealer opparbeides med matjord – klart for såing og beplantning. Plenfrø, ferdigplen, hekk, busker og gjerde kan bestilles mot tillegg.

For minimalt vedlikehold oppføres selve huset med sort Royalimpregnert kledning og jernvitrolbehandlet malmfuru. Den sorte kledningen leveres både stående og liggende, og taket tekkes med sort takstein av høy kvalitet. Utvendige detaljer som vinduer, beslag, nedløp og fire lamper leveres i sort utførelse, noe som gir en gjennomført stil utendørs. Stuen får to utganger til hagen, og mot vest skal det etableres en herlig terrasse med impregnert dekke.

Tegninger som viser treplatting med utgang fra kjøkken i vedlegg til salgsoppgave følger ikke standardleveranse.

Thomas Helgedal Nilsen

Daglig leder/Boligkonsulent

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Dagboknr.: 1370389
Bestemmelse om veg
rettighetshaver:Knr:3301 Gnr:242 Bnr:551
Bestemmelse om vedlikehold
Bestemmelse om snøbrøyting/strøing

Dagboknr.: 1370389
Bestemmelse om vann/kloakk
rettighetshaver:Knr:3301 Gnr:242 Bnr:551
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger

For ytterligere informasjon se vedlagte servitutter vedlagt i salgsoppgaven.

Vei / Vann / Avløp

Privat avstikker fra kommunal vei. Private stikkledninger til offentlig vann og avløp.
Eiendommen har tinglyst veirett over gnr. 242 bnr. 102. Plikt til vedlikehold, strøing og liknende fordeles likt mellom boenhetene/brukerne av eiendommene.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Ferdigattest vil normalt ikke foreligge ved overtakelse. Selger skal fremskaffe midlertidig brukstillatelse for Eiendommen før overlevering til Kjøper. Ved overtakelse mot midlertidig brukstillatelse, er eiendomsmegler forpliktet til å gjøre Kjøper oppmerksom på at det bør etableres tilstrekkelig sikkerhet for Kjøpers krav. Eiendomsmegler skal deretter bistå partene med å etablere tilfredsstillende sikkerhet som ivaretar Kjøpers interesser. Dersom arbeidene forsinkes av forhold utenfor Selgers kontroll har Selger krav på fristforlengelse, jf. buofl § 11. Selger plikter i så fall å varsle Kjøper skriftlig så snart Selger blir oppmerksom på at dette kan skje. Dersom selgeren er forsinket i henhold til buofl. § 17, kan forbrukeren etter lovens kapittel III kreve dag- mulkt, holde igjen vederlag, kreve erstatning eller heve avtalen.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt «primærbolig» (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller «sekundærbolig» (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

KOMMUNEPLAN/KOMMUNEDELPLAN
Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til:
Boligbebyggelse – Nåværende Kommuneplan (7.10.2015) 420.62m2
Flomfare Kommuneplan (7.10.2015) 391.49m2

GJELDENDE REGULERING
Eiendommen ligger i et regulert område
3301 062519820007 KR 23, Bruforbindelse Mjøndalen- Krokstadelva (28.6.1982) Boliger 420.62m2

RELATERTE PLANER
062520090006 Kr 23.02; regplan for Gamle Riksvei 196 A og B (27.1.2010)
062520170007 Områderegulering for Nybruveien næringspark (18.2.2020)

BEBYGGELSESPLAN
Eiendommen eller en del av eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre PBL

REGULERING UNDER ARBEID
Det er ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen

PLANFORSLAG
Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen

Ifølge kommunen er området utsatt for flomfare.

Reguleringsbestemmelser til reguleringsplan for ny broforbindelse Mjøndalen. Reguleringsbestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Arbeidet med arealdelen i ny kommuneplan er nå i gang. Oppstart av planarbeid ble kunngjort 22.07.21. Les mer på kommunens hjemmesider.

Kommuneplanen datert 07.10.2015 ligger ikke vedlagt i prospektet. Denne kan leses på kommunens hjemmeside, prospektets hjemmeside eller den kan hentes i eiendommens annonse på Finn.no. Kan også fåes ved henvendelse til megler.

Energimerking

Energi- og oppvarmingskarakter foreligger ikke p.t. Energiattester vil bli utarbeidet av selger i samarbeid med utførende entreprenør etter at detaljprosjekteringen er gjennomført. Etter dette vil energiattester for den enkelte bolig kunne innhentes hos megler.

Andre faste løpende kostnader

Vann, fastgebyr kr. 957,- pr år pr 2024
Avløp, fastgebyr kr. 1 524,- pr år pr 2024
Vann, mengdeavhengig gebyr (kr./m³) kr. 30,62,- pr 2024
Avløp, mengdeavhengig gebyr (kr./m³) kr. 50,20,- pr 2024

Feiing av peis kr. 774,- pr 2024
Renovasjon (standard) kr. 4 650,- pr år pr 2024

I tillegg kommer et beløp for vedlikehold, brøyting/strøing av felles vei. Kostnad er pt. ikke kjent.

Det må påberegnes kostnader til strøm, tv, internett, innboforsikring og bygningsforsikring.

Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på internett etc.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Adgang til utleie

Eier råder fritt over sin bolig med hensyn til utleie, enten hele eller deler av boligen.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Planlagt overtagelse

Estimert overlevering er Q4 2024. Dette avhenger av når utbygger får igangsettingstillatelse fra Drammen kommune.
Dog er ikke dette å anse som et endelig leveringstidspunkt. Selger forbeholder seg retten til å kunne overlevere tidligere dersom fremdriften tillater det og dette synes hensiktsmessig.

Selgers forbehold

Det tas forbehold om justeringer i materialvalg/utstyr som dører mm. uten at dette forringer kvaliteten. Årsaken er eventuelle leveringsutfordringer på enkelte produkter. Det tas forbehold om feil i leveransebeskrivelsen.

En må påregne mindre justeringer i forbindelse med endelig prosjektering og opparbeidelse av eiendommen. Nedforinger, dragere, søyler og innkassinger i himling fremkommer ikke på tegningene, men vi forsøker i størst mulig grad å unngå dette.

Perspektiver og 3D tegninger er kun av illustrativ karakter og definerer ikke det nøyaktige innhold eller omfanget av leveransen. Den videre detaljprosjekteringen kan medføre endringer som er nødvendige eller hensiktsmessige.

I nye bygg vil det kunne oppstå svinnriss i maling, tapet mv. ved skjøter og sammenføyinger, dels på grunn av uttørking av materialer og temperatursvingninger. Det påpekes spesielt at svinnriss og sprekker i materialoverganger mellom tak og vegg og i hjørner, ikke kan forlanges utbedret, så lenge disse ikke innebærer avvik fra god håndverksmessig standard. Lister, karmer og gerikter vil bli levert fabrikkbehandlet med synlige spiker-, spikerhull og skjøter. Det vil kunne forekomme små kosmetiske merker på dør og vinduskarmer, gulv, trapper etc, som ikke nødvendigvis vil bli utbedret. Eventuell utbedring vil kunne bli utbedret i form av flekking.

Parkett anses som et levende materiale og vil dermed kunne bevege seg avhengig av årstid. Enkelte svikt m/bevegelse, mindre sprekker og lyd på enkelte tider av året kan derfor oppstå som følge av dette. Utbygger tar intet ansvar for overnevnte eller skader på parkett som følge av feil bruk eller for høy/lav temperatur på varmesystemet. Kjøper er oppfordret og forpliktet til å sette seg inn i de drift- og vedlikeholdsoppgaver som følger med som eier av boligen (FDV informasjon – forvaltning, drift og vedlikehold). FDV dokumentasjon leveres på boligmappa.no og følger boligen.
Boligen leveres etter TEK17.

Boligen leveres med innvendig byggvask.

Det forutsettes at skjøtet tinglyses i Kjøpers navn. Hvis interessent mot formodning ikke ønsker tinglysning av skjøte, må det tas forbehold om dette i budskjema/midlertidig kjøpekontrakt. Ved eventuell endring i eierskap eller navnendring fra Kjøpers side etter bud/aksept vil det påløpe administrasjonsgebyr på kr 25 000,- inkl. mva. som innbetales til meglers driftskonto. Eventuell endring krever Selgers forutgående samtykke. Oppgjør etter salg vil skje gjennom megler eller meglers underleverandør.

Selger kan kansellere dersom igangsettelsestillatelse eller annen nødvendig tillatelse fra kommunen ikke gis innen 01.04.2024 kl. 23:59. Selger skal skriftlig meddele Kjøper når grunnlaget for forbeholdene er bortfalt og kontrakten derved er endelig. Dersom kansellering ikke har skjedd innen 01.04.2024 kl. 23.59, anses forbeholdet bortfalt og Kjøpekontrakten er endelig. Kansellering anses skjedd på det tidspunkt Selger har sendt meddelelse om dette. Dersom kanselleringsretten benyttes, får Kjøper tilbakebetalt innbetalt Kjøpesum inkludert renter. For øvrig kan ikke Kjøper fremme krav mot Selger som følge av kanselleringen. Ved enighet mellom partene kan fristen forlenges. Kontraktens betingelser for øvrig er i et slikt tilfelle de samme. Plikt til å stille garanti utsettes frem til ett eller flere forbehold oppheves.

Skjeggkre ble første gang allment kjent i Norge i 2014 og utbredelsen har spredt seg raskt. Folkehelseinstituttet har informert om at de har kommet frem til en effektiv og sikker bekjempelsesmetode for skjeggkre. Skjeggkre vil sjeldent komme inn i boligen sammen med bygningsmaterialer. Det er imidlertid påvist at skjeggkre ofte kan komme inn med pappemballasje eller med personer via vesker, klær eller lignende. Skjeggkre kan spre seg fra en enhet til den neste. Selger kan ikke garantere at det ikke er skjeggkre i boligen ved overlevering. Arealer er beregnet på grunnlag av tegninger på
salgstidspunktet. Det tas forbehold om mindre arealavvik som skyldes nødvendige justeringer av konstruksjoner, sjakter o.l., uten å redusere boligens funksjonalitet.

Salgstegninger er ikke gjengitt i målestokk og bør ikke benyttes som grunnlag for bestilling av innredning eller møbler.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligen selges til etter prisantydning.

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår «gi bud»-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Lov om hvitvasking

Megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer plikt til å melde ifra til Økokrim om mistenkelige transaksjoner

Meglers vederlag og utlegg

Tilretteleggingshonorar (Kr.12 344)
Markedspakke (Kr.15 685)
Finnannonse pr mnd (Kr.3 620)
Oppgjørshonorar (Kr.5 188)
Innhenting av kommunale opplysninger (Kr.803)
Totalt kr. (Kr.37 640)