Til salgs Ringerike

Funkisbolig på fantastisk utsiktstomt

Pålsrudveien 36, 3512 Hønefoss
Priskr 8 900 000
Offentlige omkostningerkr 50 757
Boligtype Enebolig
Bruks areal (BRA) 276 m²
Primærrom (P-rom) 171 m²
Soverom 4
Energikarakter A

I Pålsrudveien kommer en rålekker funkisbolig – en av våre mest populære ferdighus; Karma.

Miljøvennlige produkter og materialer gir en energieffektiv bolig.

Boligen forventes å tilfredsstille Husbankens krav til miljøvennlig bolig ved søknad om Husbank-finansiering. En finansiering gjennom Husbanken gir 1% lavere rente enn andre banker, og man vil fremdeles kunne låne opp til 85% av boligens totale pris.

Miljøvennlig og økonomisk

Vi ønsker å tilby et så grønt hjem som mulig med smarte investeringer. Dette oppnås ved å velge vannbåren varme sammen med Flexit inneklimasentral. Dette gir en god og økonomisk oppvarming, samt ren og frisk luft i hele boligen. Varmen gjenvinnes i ventilasjonsluften.

Restvarmen utnyttes til oppvarming av både vannbåren varme og tappevann. Den har markedets høyeste virkningsgrad på over 90%, hvor 2 av 3 dusjer blir gratis.

Boligen isoleres med Nativo trefiberull. Det gir miljøvennlig luftkvalitet og beste varmelagringskapasitet, samt holder huset kjølig om sommeren. Nativo trefiberull er også brannhemmende, lyddempende og fukttransporterende.

Nordan NTech. vinduer er et svanemerket vindu med svært god miljøprofil. De gir reduksjon av strømutgifter og bedre bokomfort med sunnere inneklima. De leveres med aluminiumskarmer utvendig, og har en forventet levetid på 60 år.

Utvendig

Boligen kles med Bergene Holms Nordkledning – for barske fasader. Den har firesidig behandling med miljøriktig impregnering for et nordisk klima og minimalt vedlikehold.
Fasadeplatene er fra Cembrit construction og ser ut som ubehandlet betong. Den har vært brukt i over 30 år i nordisk klima. Fasadeplaten fungerer uten å bli påvirket av verken frost, varme, fukt eller sopp.

Innendørs

Vegger, gulv og tak

Vegger og tak i alle tørre rom blir sparklet og malt i fargen «grå mist» eller «hvit bomull».

Alle tørre rom får Pergo laminat i fargen «modern grey». Trappa er oppgradert med eiketrinn og sortmalt på kvistfrie vanger og rekkverk.

I entre legges det 60 x 60 La Fenice i fargen «taupe». Mulighet for egne valg.

Våtrom
På badene legges 60 x 60 La Fenice i fargen «taupe» på gulv og 30 x 60 på veggene.

Baderomsinnredning fra Hafa, med sort armatur i dusj og servant, samt sorte profiler på dusjdørene.

På vaskerom og WC legges 30 x 30 cm La Fenice i fargen «taupe».


Kjøkken
Kjøkkenet leveres med Studio Sigdal kjøkken av typen «Vidde Granitt» (BREEAM-sertifisert). Hvitevarer fra Electrolux medfølger.

Dører og karmer
Innerdører og vinduskarmer blir i dempet sort med sorte detaljer. Ytterdøren «Hovdeby» er i samme farge, med ekstra isolering og vertikalt glassfelt.

Belysning
Det er lagt inn spotlights i tak på begge bad, kjøkken, garderobe, i entre og hall. Alle rom kommer med ekstra stikkontakter i forhold til NEK400 standard.

Det klargjøres for utvendig elektrisk solskjerming på hovedsoverom.

Det er tre utelamper med astourstyring. Bodene får montert ledlamper i tak.

Byggingen av denne boligen er ikke satt i gang enda, noe som betyr at du kan komme med ønsker og tilpasse boligen til eget behov!

Berit Storvoll

Boligkonsulent

97737101berit@ringerikshus.no

Kort gangavstand til offentlig transport

3 minutter å gå til nærmeste busstopp.

Kort gangavstand til skole og barnehage

Skole kun 9 minutter unna. Barnehage 15 minutter unna.

Kort gangavstand til butikk

Kun 7 minutters gange til dagligvare. Kjøpesenter nås på 13 minutter med bil.

Kontakt oss