Til salgs Klepp

Flott prosjektert enebolig med god planløsning og sentral beliggenhet Klepp.

Fredheimsvegen 10, 4350 Kleppe
Priskr 5 495 000
Offentlige omkostningerkr 39 842
Boligtype Enebolig
Bruks areal (BRA) 150 m²
Primærrom (P-rom) 147 m²
Soverom 4
Mulighet for rask overtagelse!

Innhold

Vil du på visning?

Vi tar kontakt innen kort tid.

1. etg: Entre, wc, bod/vaskerom og stue/kjøkken. Fra stue/kjøkken er det utgang til terrasse og skjermet hage.
2. etg: Gang, stue, soverom m/walk in, 3 soverom og 2 bad. S-rom: Bod. Fra 2. etasje er det utgang til romslig, solrik terrasse.

Flott prosjektert enebolig med god planløsning og sentral beliggenhet Klepp.

Boligen er reist og ferdigstilt, klar for maler.

Ta kontakt med megler for visning!

Standard

Arkitekten har fokusert på å skape gode innvendige løsninger for et hyggelig familieliv, i tillegg til å bevare det arkitektoniske uttrykket boligene har fått. Det har resultert i et familievennlig innhold, i tillegg til spenstige vinkler, store vindusflater og rikelig med dagslys.

Det lagt til rette for gode opplevelser både inne og ute. Med store sørvest-vendte terrasser ut fra andre etasje, i tillegg til romslige uteområder på bakkeplan – har en tilrettelagt for fine vår- og sommerdager med familie og venner.

Boligen leveres klar for maler med ferdig våtrom. 20×20 fliser på gulv på vaskerom, WC og baderom.
Kjøkkeninnredning fra Studio Sigdal
Ferdig opparbeidet uteområde med asfaltert gardsrom, hage med terrasse og plen.

Gulv og malerpakke tilbys for 200 000,-.

Det er fortsatt mulighet til å sette sitt eget preg på boligen. Ta kontakt med megler for utfyllende leveransebeskrivelse og tilvalgsmuligheter.

Beliggenhet

Kort vei til nær sagt alt du trenger.

Fra Jærhagen med shopping- og kafe`muligheter til flotte naturopplevelser på Borestranden eller i rekreasjonsområdene Kleppevarden og Kleppelunden.

Jærhagen kan tilby alt fra dagligvarehandler, klær, elektronikkbutikker, sportsbutikker, Kafeer og vinmonopol m.m.

Håland Kjøtt finner en tvers over for Jærhagen og kan tilby svært gode råvarer året rundt.

Flere gode sport- og fritidstilbud for både store og små er raskt tilgjengelig i nærområdet med blant annet fotball, håndball, svømming, turn og treningssenter.
Dagligvarehandelen Rema 1000, Jærbakeren, Kinarestaurant og Klepp bistro ligger med gangavstand til boligen, mens ditt apotek, Kiwi, Coop Mega og alle ligger i nærområdet i Klepp sentrum.

Kollektivtransport er raskt tilgjengelig med gode bussforbindelser mot både nord og sør. Nærmeste busstopp er å finne med kort avstand fra boligen.

Bjørn Rune Salte

Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF

41 60 77 81bjorn.salte@privatmegleren.no

Hanna Kverneland

Prosjektansvarlig/Eiendomsmegler MNEF

95 29 66 51hanna.kverneland@privatmegleren.no

Meld din interesse

Vi tar kontakt innen kort tid.

Oppvarming

Elektrisk
Varmekabler på alle bad, vaskerom og toalett.
Vedovn med stålpipe

Parkering / Garasje

Parkering i carport, samt på egen grunn.

Beskrivelse av tomt

Utvendig er eiendommer ferdig opparbeidet med asfaltert gardsrom og carport. Hage med terrasse og plen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Kjøper har ingen plikt til å overta eller innbetale oppgjør før midlertidig brukstillatelse foreligger. Det er ulovlig å ta boligen i bruk før ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse foreligger.

Å bebo uten brukstillatelse kan medføre krav om utflytting og eventuelle bøter fra kommunen. Ved å velge å overta stopper eventuelle krav om dagbøter.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt «primærbolig» (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller «sekundærbolig» (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til boligformål.
Kopi av reguleringsplan kan fås utlevert hos megler, og vil også være vedlegg til kontrakt. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Andre faste løpende kostnader

Kostnader er ikke stipulert, men en kjøper må i tilleg påregne at det vil komme løpende kostnader som:
Strøm
Forsikring
Velforening
Kommunale avgifer

Oppgjør

Fullt oppgjør i forbindelse med overtakelse.

Fastpris. Pris oppgitt er priser klar for egeninnsats, altså uten gulvlegging, sparkling og maling i tørre rom. Nøkkelferdig bolig ihht. beskrivelser (kontraktsvedlegg) får et pristillegg på kr. 200 000,-

Det vil bli utsendt faktura fra Privatmegleren Jæren i samsvar med Bustadsoppføringslova §12
Ved eventuell forsinket betaling gjelder lov om forsinkelsesrenter av 17.12.1976 nr. 100.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Adgang til utleie

Det er èn bruksenhet som selges. Ingen restriksjoner utover generelt krav om radonmåling.

Planlagt overtagelse

Selgerens frist til å ha boligen klar til overtakelse fastsettes til 4 måneder etter kjøpers første møte med byggelder.

Overtagelse kan tidligst skje når det foreligger ferdigattest/midlertidig brukstillatelse.

Ved overtakelse skal det dokumenteres at alle innbetalinger, inkludert eventuelle tilleggsleveranser, er betalt før utlevering av nøkkel til boligen finner sted. Kjøper kan ikke nekte å overta selv om seksjonering/fradeling/hjemmelsovergang ikke er gjennomført.

Det gjøres oppmerksom på at det etter oppgjørs- og overtakelsesdato fortsatt vil foregå byggearbeider på eiendommen, herunder arbeid med ferdigstillelse av de øvrige boligene, fellesarealer, tekniske installasjoner og utomhusarbeider.
Kjøper kan ikke nekte å overta boligen mot midlertidig brukstillatelse selv om det gjenstår arbeider som nevnt foran eller arbeid gjenstår på fellesområdene. Det samme gjelder dersom tinglysing av hjemmelsovergang ikke kan gjennomføres på overtakelsesdagen.

Oppgjøret vil bli stående på meglers klientkonto såfremt det ikke er stilt §47 garanti. De siste 10% av kjøpesummen skal uansett stå på meglers klientkonto inntil hjemmelen er overført.

Der kjøper skal utføre egeninnsats vil overtakelse bli forlenget med perioden kjøper utfører egeninnsatsen.

Ved overtakelse skal det dokumenteres at alle innbetalinger, inkludert eventuelle tilleggs leveranser, er betalt før utlevering av nøkkel til leilighet finner sted.

Før overtakelse vil det bli gjennomført befaring der boligen blir gjennomgått/befart samtidig som boligens driftsinstruks/FDV-mappe blir utlevert/gjennomgått. Påpekte og aksepterte /omforente mangler skal utbedres innen rimelig tid.

Boligen skal overleveres i ryddet stand og boligen skal være byggerengjort.

Selgers forbehold

Selger tar ikke forbehold

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår «gi bud»-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Lov om hvitvasking

Megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer plikt til å melde ifra til Økokrim om mistenkelige transaksjoner

Vedlegg til salgsoppgaven

Budskjema
Egenerklæringsskjema selger
Energiattest
Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse
Reguleringsplaner og bestemmelser
Informasjon og eventuelle vedtekter fra velforening eller liknende
Viktig informasjon til kjøper og selger

Omkostninger

Fastpris 5 990 000,-
Omkostninger kr. 39 842,-
Totalpris inkl. omk. 6 029 842,-

Pris oppgitt ovenfor er priser klar for egeninnsats, altså uten gulvlegging, sparkling og maling i tørre rom. Nøkkelferdig bolig ihht. beskrivelser (kontraktsvedlegg) får et pristillegg på kr. 200 000,-

Fastpris nøkkelferdig bolig 6 190 000,-
Totalpris inkl. omkostninger 6 229 842,-

Omkostninger
Som en del av det samlede vederlaget skal kjøper i tillegg til kjøpesummen betale følgende omkostninger:
– Dokumentavgift som vil utgjøre 2,5% av andel tomteverdi(kr. 1 540 000) kr. 38 500
– Tinglysingsgebyr skjøte p.t. kr 585
– Tinglysingsgebyr pantobligasjon p.t. kr 585
– Attestgebyr kr. 172

Totale omkostninger kr. 39 842,-

Det tas forbehold om endringer av avgifter og gebyrer.

Statens kartverk avgjør om dokumentavgiftsgrunnlaget aksepteres og eventuell endring er kjøpers ansvar og risiko.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1120
Gårdsnr: 1
Bruksnr: 2420