Hellvik Hus Sotra

Velkommen til oss!

Hellvik Hus Sotra

Kontakt oss

Hellvik Hus Sotra sin hovedvirksomheten er salg, prosjektering og oppføring av eneboliger, flermannsboliger og fritidsboliger

Åpningstider mandag til fredag: 08:00 -16:00

Om oss

Vi holder til på Ågotnes, med salgskontor, lager og elementproduksjon. Hovedvirksomheten er salg, prosjektering og oppføring av eneboliger, flermannsboliger og fritidsboliger, primært i EAT-markedet (enebolig på andres tomt). Hellvik Hus Sotra kan tilby funksjon som ansvarlig søker i søknadsprosess med kommune. Vi er også et sentralt godkjent foretak.

Hellvik Hus Sotra AS er en av Hellvik Hus-kjedens representanter i Hordaland, og vi har levert boliger og fritidsboliger i de fleste kommuner i fylket.

Vår kontakt med tiltakshaver starter ofte med et uforpliktende møte eller tomtebefaring, der vi sammen ser på løsninger som kan passe til den enkeltes tomt og boligønsker. Dette skjer i samarbeid med vår boligkonsulent og arkitekt, som er med i prosessen fram til byggetillatelse fra kommunen er mottatt, og det er klart for bygging. Da overtar byggesaksavdelingen. Byggingen starter i vår elementfabrikk der tømrerarbeid utføres av våre egne tømrere. Element blir deretter transportert og montert av håndverkere fra lokalmiljøet som sørger for god kvalitet, og at vi oppnår kort byggetid på byggeplass.

Hellvik Hus Sotra har vært tilknyttet Hellvik Hus-kjeden siden 1999. Vi har siden oppstarten hatt en jevn og positiv utvikling, og har en sunn og god økonomi. Vi sysselsetter p.t. 7 dyktige medarbeidere, i tillegg til innleide byggmesterfirma og andre samarbeidspartnere.

Hellvik Hus-kjedens motto er ”Bygg med glede”, og det er også vårt mål at de som velger oss som samarbeidspartner skal oppleve byggeprosessen som trygg og positiv – fra første møte og fram til huset står ferdig.

Velkommen til oss!

Vi betjener følgende kommuner: Askøy, Austevoll, Bergen (Sør), Bømlo, Bjørnafjorden, Eidfjord, Etne, Fitjar, Kvam herad, Kvinnherad,  Øygarden, Samnanger, Tysnes, Ullensvang, Ulvik herad, Voss.

Spør oss om

Veiledning

Byggeprosessen, få oversikt over kostnader og råd slik at du kan realisere din drømmebolig.

Regulering

Reguleringsplanen og dens bestemmelser. Vi bidra også med råd dersom du planlegger å bygge i et uregulert område.

Tegning

Tegne huset slik du ønsker det – enten det er et av våre ferdighus, eller det er en spesialtegnet bolig.

Planlegging

Få tilpasset både bolig og uteareal til din tomt og få laget framdriftsplan.

Bygging

Bygge drømmeboligen din. Vil du at vi skal gjøre alt fra A til Å, eller vil du stå for deler av prosessen selv?

Landets mest fornøyde boligkunder

Hellvik Hus var boligkjeden som hadde de mest fornøyde eneboligkundene i Norge i 2020. Det viser tall fra Prognosesenterets årlige bransjemåling.

Utmerkelsen «Årets mest tilfredse kunder» gis til den husbyggerkjeden som gjør det best på kundetilfredshet (KTI). Hellvik Hus-kjeden, som har 30 forhandlere over hele landet, fikk en KTI på 82.

Vi er ikke feilfrie, men lover å gjøre vårt ytterste for å ordne opp og ivareta deg som kunde på en best mulig måte. Vi har først lykkes når du som kunde opplever at det å bygge hus har vært en tid fylt med små og store gleder.

Et lite utvalg av hva vi har bygget

Kontakt oss

Ansatte

Leif Inge Børnes

Salgssjef

48892282leif.inge@hellvikhussotra.no

Geir Algrøy

Daglig leder

95054161geir@hellvikhussotra.no

Aina Lund

Arkitekt/Byggesak/Sentralbord

56314060aina@hellvikhussotra.no

Lars Nipen Berentsen

Driftssjef

97671112lars@hellvikhussotra.no