Hjem
Sol Angelica og Celina var blant de mange snekkerne som fikk bygge lastebil i Hellvik Hus-standen.

Snekret 350 lastebiler under Blinkfestivalen 2023

For tredje år på rad var Hellvik Gruppen med som sponsor da verdenseliten i langrenn og skiskyting møttes under Blinkfestivalen.

I begynnelsen av august samlet verdenseliten innen langrenn og skiskyting seg igjen i Sandnes for å kjempe om topp-plasseringene under den årlige Blinkfestivalen.

Fra beinharde bakker opp Lysebotn innerst i Lysefjorden, til neglebitende spurtdueller i Sandnes sentrum kjempet utøverne seg gjennom spektakulær natur og milevis med asfalt.

Langs løypene heiet et folkehav av publikummere løperne fram, og på Ruten i Sandnes samlet publikum seg til både aktiviteter og konserter.

Godt oppmøte på Hellvik Hus-standen på Ålgård.

Hellvik Gruppen sponser Blink

For tredje år på rad var Hellvik Gruppen med som sponsor for arrangementet.

På Hellvik Hus-standen i Ålgård ble store og små invitert til å bygge lastebiler av byggeklosser saget til i Hellvik Hus’ egen precut-fabrikk på Hellvik.

Totalt ble 350 lastebiler laget av unge, ivrige snekkere.

– Blinkfestivalen er et positivt og veldrevet arrangement som viser godt igjen både lokalt og nasjonalt. Blinkfestivalen speiler våre verdier som boligbygger, og vi er stolte av å være med som sponsor i år igjen, forteller Thor-Inge Thrana, administrerende direktør i Hellvik Gruppen.

Hellvik Gruppen sponser det lokale langrennstalentet Malena Sirekrok fra Gjesdal IL. Med på bildet (fra venstre) er Thor-Inge Thrana, Hege Retterholt og Mikal Stapnes.
Hellvik Hus-logo godt synlig.