Hjem
Større enebolig bygget av Faanes & Gjølga / Hellvik Hus Inderøy

Faanes & Gjølga endrer navn til Hellvik Hus Inderøy

Men driften fortsetter som før.

Etter over 20 år som Faanes & Gjølga AS skiftet tømrerbedriften, som holder til i Kjerknesvågen på Inderøy, sommeren 2020 navn til Helvik Hus Inderøy AS.

Navneendringen skjedde etter at tidligere daglig leder Knut Gjølga og medeier Normann Faanes solgte seg ut av bedriften. De tre kollegene Anders Dahl, Erling Tronhus og Stian Vist, som på det tidspunktet eide 10 prosent hver, besluttet seg for å overta selskapet og fortsette driften videre.

Dermed ble det naturlig å endre navn til Hellvik Hus Inderøy.

– Vi fortsetter som før og gleder oss til veien videre, sier Anders Dahl, som er ny daglig leder i Hellvik Hus Inderøy.

Anders Dahl, daglig leder i Hellvik Hus Inderøy

Allsidig tømrerbedrift

Dahl og resten av kollegene har i en årrekke bygget små og store prosjekter i Innherred- og Fosen-regionen nord for Trondheim.

Spesielt har de bygget mange flotte eneboliger og fritidsboliger.

– Vi har hatt gleden av å bygge mange unike hus og hytter de siste årene, men det er viktig å understreke at vi er en allsidig tømrerbedrift som også driver med rehabilitering. Vi er også underentreprenører på større utbygginger og vi bygger både i privat og offentlig regi. I tillegg har vi egen mureravdeling, sier Dahl.

Hellvik Hus Inderøy holder til i idylliske Kjerknesvågen på Inderøy.

Fornøyde kunder

De gode skussmålene bedriften har fått lokalt førte blant annet til at Hellvik Hus Inderøy, da under navnet Faanes & Gjølga AS, ble kåret til årets forhandler i Hellvik Hus-kjeden i 2018.

– Det er veldig kjekt å se hvordan de har utviklet seg til å bli en meget positiv aktør i sitt nærområde. Utmerkelsen var vel fortjent, sier Mikal Stapnes, kjedesjef i Hellvik Hus.

I tillegg har Dahl og kollegene gjort det godt på Prognosesenterets årlige kundetilfredshetsmålinger.

Kontakt oss

Vil du komme i kontakt med Anders Dahl og Hellvik Hus Inderøy?