Hjem
Fra venstre: Per Jæger (Boligprodusentene), Brit Ohma (miljø- og kvalitetssjef), Mikal Stapnes (direktør for salg, marked og byggevare) og Thor-Inge Thrana (adm.dir). Foto: Per Bjørn Lotherington, Byggmesteren

Hellvik Hus årets medlem i Boligprodusentenes Forening for 2022

Framheves som et foregangsmedlem.

Under festmiddagen på Boligprodusentenes forenings boligkonferanse for 2022 tirsdag 10. mai ble Hellvik Hus kåret til årets medlemsbedrift.

Konferansen er en møteplass for boligprodusenter, politikere, leverandører og alle som har interesse for boligbygging i Norge, og ble arrangert for 13. gang.

Mikal Stapnes, direktør for salg, marked og byggevare i Hellvik Gruppen, mottok prisen på vegne av Hellvik Hus, som fikk ros for alltid å stille opp for foreningen.

– Vi stiller gjerne opp. Dugnad er et godt norsk ord, og om alle gjør litt blir det bra, sa Stapnes på scenen.

Les mer om de ulike prisene i Byggmesteren!

Juryens begrunnelse

For godt samspill og lojal etterlevelse av foreningens profesjonalitetserklæring. Hellvik Hus AS arbeider innenfor bolig og hytter. Bedriften har vært et foregangsmedlem når det kommer til å ta i bruk merkeordningen Trygt Hyttekjøp. Hellvik Hus AS har utmerket seg ved en utstrakt vilje til å dele sine erfaringer, og er en aktiv bidragsyter i styringsgruppen til Hytteprodusentene, Boligtvistnemnda og Miljø- og kvalitetsforum.