Hjem
Markedssjef Paulfrid Hegrestad og kjedesjef Mikal Stapnes med beviset på at Hellvik Hus hadde landets mest tilfredse kunder i 2020.

Hellvik Hus har landets mest fornøyde boligkunder – igjen!

For andre gang på få år har boligkjeden fra Hellvik utenfor Egersund landets mest tilfredse boligkunder.

Boligkjeden Hellvik Hus var den kjeden i landet med de mest tilfredse kundene i 2020. Det viser tall fra Prognosesenterets årlige bransjemåling, som ble presentert tirsdag 16. februar.

Utmerkelsen «Årets mest tilfredse kunder» gis til den husbyggerkjeden som gjør det best på kundetilfredshet (KTI). Hellvik Hus-kjeden, som har 29 forhandlere over hele landet, fikk en KTI på 82.

– Vi er veldig stolte! Dette er en anerkjennelse til alle forhandlerne våre som står på og jobber hardt hver eneste dag for å innfri visjonen vår «Bygg med glede», sier Mikal Stapnes, kjedesjef i Hellvik Hus.

Vinner for andre gang

KTI måles ved at kundene selv gir sin boligbygger poeng (fra 1 til 100) ut i fra en rekke kriterier etter at den ferdige boligen er overlevert. Alle de største boligbyggerkjedene i landet er med.

Dette er andre gang på få år Hellvik Hus har landets mest fornøyde boligkunder. Forrige gang var for 2016.

– Som boligbygger er det naturligvis svært viktig å ha fornøyde kunder, noe visjonen vår gjenspeiler. Derfor har kundetilfredshet vært høyt på agendaen på alle våre interne samlinger i flere år. Alle Hellvik Hus-kunder skal føle seg ivaretatt på en god måte. At vi nå har fått denne utmerkelsen to ganger er et bevis på at vi gjør mye riktig, sier Stapnes.

I tillegg til å være beste kjede på EAT-markedet (enebolig), hadde Hellvik Hus tre forhandlere inne på topp 10-listen over de beste forhandlerne i landet i 2020: Hellvik Hus Stavanger (KTI 96), Hellvik Hus Flekkefjord (KTI 94) og Hellvik Hus Hellvik (KTI 91).