Hjem
Fra venstre: Boligkonsulent Erling Tronhus og daglig leder Anders Dahl i Hellvik Hus Inderøy sammen med kjedesjef Mikal Stapnes og Hege Retterholt på marked.

Hellvik Hus Inderøy vinner beste forhandler i eneboligklassen

Utmerkelsen «Årets beste forhandler» gis til den forhandleren i eneboligmarkedet som gjør det best på kundetilfredshet (KTI). Hellvik Hus Inderøy fikk en KTI på 95 av 100.

Det viser tall fra Prognosesenterets årlige bransjemåling.

– Det er stas å motta en slik utmerkelse. All ære til de som gjør en innsats i hverdagen i møte med kunder og med det arbeidet de gjør for å få til et godt resultat, sier Anders Dahl, daglig leder i Hellvik Hus Inderøy.

Fra venstre: Boligkonsulent Erling Tronhus og daglig leder Anders Dahl i Hellvik Hus Inderøy

KTI måles ved at kundene gir sin boligbygger poeng ut fra en rekke kriterier, etter overtakelse av ferdig bolig. Alle de største boligbyggerkjedene i landet er med.

Ifølge Hellvik Hus Inderøy, har de hatt fornøyde kunder i mange år, og de har lagt vekt på å få besvarelser på KTI undersøkelsen. Resultatene viser at de har lykkes. Fremover vil Hellvik Hus Inderøy legge inn stor innsats for å opprettholde kundenes tilfredshet.

– Det er ingen mulighet for å hvile på laurbærene hvis vi skal kunne være i toppen på KTI undersøkelsene, sier Dahl.

Under samme utdeling vant også Hellvik Hus kjeden utmerkelsen «Årets mest fornøyde kunder».

– Vi er veldig stolte! Dette er en anerkjennelse til forhandlerne våre som står på og jobber hardt hver eneste dag for å innfri visjonen vår «Bygg med glede», sier Mikal Stapnes, kjedesjef i Hellvik Hus.