Hjem
Bjørn Askim er Hellvik Gruppens nye økonomidirektør.

Ny økonomidirektør i Hellvik Gruppen

Tore Vassvik har etter eget ønske gått over i ny rolle fra økonomidirektør til regnskapssjef i Hellvik Gruppen AS. Bjørn Askim trådte inn som ny økonomidirektør 01.08.2022.

Tore har gjennom flere år hatt en høy arbeidsbelastning i en krevende rolle. Etter å ha tenkt seg nøye om, har han landet på at han ønsker å jobbe med det han liker aller best – nemlig regnskap og prosjektøkonomi.

«Jeg er svært godt fornøyd med den jobben Tore har gjort og har forståelse for at etter mange år i en krevende rolle ønsker å gjøre en endring. Samtidig er vi er glade for at Tore blir værende i Hellvik Hus-systemet der vi kan benytte oss av all kunnskap Tore besitter i ny rolle», sier Thor-Inge Thrana, administrerende direktør i Hellvik Gruppen AS.

«Jeg har nå vært i selskapet over 21 år og 15 av disse som økonomisjef. Selskapet har endret seg mye på denne tiden og det har vært en spennende reise. Men det har vært en høy arbeidsbelastning over mange år og med mye reising. Jeg har derfor i en periode tenkt at det kunne vært fornuftig å gå over i en ny rolle. Jeg setter derfor stor pris på at Thor-Inge ønsket meg med videre, og jeg gikk 1. august over i en ny rolle som regnskapssjef.  Bjørn Askim har snart vært her i 3 måneder, og min erfaring er at Bjørn passer godt inn i Hellvik Hus familien og vil gjøre god jobb.  Jeg vil bidra det jeg kan i min nye rolle til at dette skal bli bra for oss alle», sier Tore Vassvik.

Gjennom en grundig prosess våren 2022, ansatte vi Bjørn Askim som ny økonomidirektør. Bjørn er utdannet siviløkonom fra NHH og kom fra en stilling som finansdirektør i Bielfinger Nordics som er en del av ett tysk industrikonsern.

Bjørn er 47 år, opprinnelig fra Porsgrunn og bor med sin familie i Stavanger.

«Jeg er veldig fornøyd med å få Bjørn med på laget. Med bakgrunn fra en annen type industrivirksomhet og fra konsernbedrifter så vil Bjørn tilføre både kunnskap og nye ideer til Hellvik Gruppen. Jeg ønsker både Bjørn og Tore lykke til i nye roller», avslutter Thrana.