Hjem
Fredrik Ihlen (i midten) fra Hellvik Hus Sør vant pris for årets selger.

Prisdryss under Hellvik Hus sin kjedesamling i Oslo

Den årlige kjedesamlingen i Hellvik Hus ble gjennomført i Oslo i slutten av november. Tradisjonen tro ble det delt ut flere priser for god innsats i året som gikk.

Tirsdag 22. og onsdag 23. november ble den årlige kjedesamlingen i Hellvik Hus arrangert.

Adresse for året var Quality Hotel 33 i Oslo, hvor om lag 60 representanter for de ulike Hellvik Hus-forhandlerne rundt omkring i landet var på plass for faglig påfyll, sosialt lag og noe godt å spise.

Blant mange gode eksterne foredragsholdere var Prognosesenterets David Lund, Husbankens June Olaisen, OL-vinner Øystein Pettersen, Boligprodusentenes Lars Jacob Hiim og Mestergruppens Mikkel Sandvik.

Under festmiddagen tirsdag kveld stod Ken Andre Ottesen/BAdesken for underholdningen, mens kjedesjef Mikal Stapnes delte ut priser til stor applaus fra forsamlingen.

– Det er alltid stas å treffe alle våre hyggelige forhandlere i Norge. Når juryen skal velge ut kandidater til de ulike utmerkelsene, er det alltid en krevende prosess fordi vi har så mange dyktige medarbeidere å velge mellom. Og så er det jo sjelden suksess utelukkende skyldes en enkelt person. I de aller fleste utmerkelsene er det mange kolleger som deltar for at bedriften totalt sett skal lykkes. Dette gode teamarbeidet ble framhevet av samtlige prisvinnere, og det er kjekt å høre, sier Stapnes.

Her er årets vinnere:

Årets selger EET: Jørgen Nordli, Hellvik Hus Øst

Jørgen Nordli

Årets selger EAT: Fredrik Ihlen, Hellvik Hus Sør

Fredrik Ihlen

Årets byggeleder: Morten Havenstrøm, TVB Bolig

Morten Havenstrøm

Årets leder: Stig Eitland, Hellvik Hus Sør

Stig Eitland

Årets forhandler: Hellvik Hus Sør-Vest

Paul Haneferd og Morten Haug mottok pris på vegne av Sør-Vest

Årets leverandør: Bygg 1 (vinner for 7. gang)

Bygg1