Hjem
Sandnesheia i Mandal.

<strong>Sandnesheia i Mandal åpnes opp for besøkende</strong>

I slutten av november ble det lagt asfalt på veien i det nye boligfeltet Sandnesheia i Mandal. Nå kan interesserte selv kjøre innom området når de selv ønsker. 

Sandnesheia i Mandal bygges en helt ny bydel med flott utsikt ut over byen.

Feltet er planlagt med en variert bebyggelse, og vil ha alt i fra fire- og tomannsboliger, til rekkehus og eneboliger. Salget er godt i gang, det samme er anleggsarbeidet.  

For å gjøre tilkomsten til og rundt på feltet enklere ble det i slutten av november lagt asfalt på veien inne i Sandnesheia.

Nå settes anleggsarbeidet på en midlertidig pause slik at besøkende kan ferdes trygt. I tillegg legges ytterligere seks flotte utsiktstomter uten byggeklausul ut for salg. 

– Vi har erfart hvor verdifullt det er for interesserte å komme inn på området for å oppleve alle kvalitetene ved Sandnesheia uten forstyrrelser. Derfor åpner vi opp nå, sier Terje Gyberg, daglig leder i Sandnesheia AS og regiondirektør Sør i Hellvik Gruppen. 

Godt salg 

I markedet er interessen for Sandnesheia stor. Delfeltet som for øyeblikket ligger ute for salg består av 38 boenheter fordelt på 30 tomter.

Av disse er 23 boenheter og 15 tomter solgt. 

– Til tross for krevende tider i markedet generelt er salget på Sandnesheia veldig godt. Vi har stor tro på prosjektet, har investert mye i det og er sikre på at enda flere vil få øynene opp for hvor flott området er nå som vi åpner opp, sier Gyberg. 

Regiondirektør Terje Gyberg