Øvre Hetleskeid – Kvinesdal

Etablererboliger i idyllisk område, vendt mot Litle-Åna og omringet av Kvinesdals vakre fjell.

SE BOLIGER OG PRISER HER

Innflyttingsklar høsten 2021

Øvre Hetleskeid i Kvinesdal er under bygging. Alle trinn er nå for salg

Familievennlig

Kort vei til alt som trengs for hele familien inkl flotte parkanlegg

Naturen som nabo

Gå rett inn i flotte turområder, her finnes også preparerte langrensløyper om vinteren

Hetleskeid er et boligfelt med spennende arkitektur og store vindusflater som lar lyset flomme inn i stue og kjøkken.

BoligtyperEneboliger og tomannsboliger
Antall enheter7
Prisnivå2 250 000 – 3 420 000
FellesgoderParkanlegg, lekestativer og ballbinger
InternettHøy hastighet med fiberoptikk til alle

Hetleskeid

Rimelig trenger ikke være kjedelig. Øvre Hetleskeid i Kvinesdal er et boligfelt for barnefamilier. Boligene har spennende arkitektur med store vindusflater som lar lyset flommet inn i stue og kjøkken. Feltet består av fire frittstående eneboliger i rekke, og fire frittstående horisontalt delte tomannsboliger i rekke, alle med parkering ved døren. Hver enhet får sin egen separate uteplass og carport.
Boligene har mye glassfasade i front der utsikten er, og har et minimalistisk preg. Stående kledning og felt med fasadeplater bidrar til dette. Feltet har et ryddig og strukturert utseende. Det er lagt vekk på å tilpasse boligene til eksisterende terreng. Resultatet er tomter utnyttet til det fulleste, uten og føles trange. Boligene er vendt mot Litle-Åna, omringet av Kvinesdals vakre fjell.
Det er opparbeidet lekeplass i feltet.

Vil du på visning?

Boligene

Felles for alle boligene er at de er på et plan, har direkte atkomst fra carport til bolig og sportsbod i forbindelse med carport. Det er mye overdekket areal som er praktisk for barnevogner og sykler. Vognen kan stå tørrskodd når barnet skal sove ute. Hver bolig oppfyller tilgjengelighetskravene, noe som gjør det ekstra ypperlig for barnefamilier ettersom boligen er helt trinnfri. Alle boligene har enten direkte inngang til bod/vaskerom, eller tilgang via entreen. Praktisk med kort vei til vaskerom med våte barnevogner og sølete støvler.
Alle boligene har åpen stue kjøkkenløsning, WC og bad, to eller tre soverom. Ved spiseplassen er det en stor skyvedør i glass som går ut til terrassen. Perfekt for å ta naturen med inn. Vinduer og terrasser er vendt mot sørvest for å utnytte solen best mulig. Terrassene til de enkelte boenhetene i hver bolig er skilt av ettersom de er på hver sin side av boligen. Det vil i tillegg til terrassen være uteareal til hver enhet ved inngangspartiet.
Boligene leveres klar for maler.

Nærområdet

I tillegg til full fokus på barn internt i feltet, bidrar miljøet rundt til at dette er en ypperlig plassering for barnefamilier. Om vinteren er det gyldne muligheter for aking og snøballkrig like utenfor døren. Når det blir varmere i været og temperaturen tillater det, ligger badeplassen Kråkehølen rett nedenfor feltet, i passelig avstand.
Det er opparbeidet kommunal gang- og sykkelvei og da ligger Hetleskei ligger bare en liten spasertur unna Neset, perfekt for små ben.

Meld din interesse

Kontakt

Anette Oksnes

Boligkonsulent

93026910anette.oksnes@hellvikhus.no

Kim Fjeld

Boligkonsulent

41848999kim.fjeld@hellvikhus.no

Lignende boliger i samme område

Flere boliger