Skreddersøm og tilpasninger

Alle ferdighusene fra oss i Hellvik Hus har gode og gjennomtenkte løsninger. Dette gir deg en praktisk og funksjonell bolig hele livet gjennom.

Vi har bygget hus i mange år og vet at mange kunder har sine egne krav og ønsker til huset de vil bygge. Noen ganger skyldes det spesielle behov, andre ganger handler det rett og slett om smak. Da er det kjekt å vite at alle ferdighusene våre enkelt kan tilpasses dine ønsker og behov. Bruk gjerne våre ferdighus som inspirasjonskilde når du skal finne drømmeboligen din.

Ønsker du å gjøre noen endringer er det bare å ta kontakt med oss. Våre dyktige boligkonsulenter og arkitekter hjelper deg å gjøre tilpasningene som må til for at huset skal bli sånn du ønsker deg. – innenfor rammene av gjeldende reguleringer og forskrifter.

Dine tilpasninger på våre ferdighus

Det er mye i et ferdighus det er mulig å endre på. Som å flytte på en vegg, sette inn et takvindu, legge til en kjellerleilighet, eller å gjøre hele huset større.

Da Svein Øyvind Hasdal og Ann Mari Reiersen bygget nytt hus var det viktig at det var god plass til hele storfamilien. De valgte å bygge en omtegnet versjon av Helgero, hvor boarealet ble økt fra 179 til 259 kvadratmeter.

Skreddersy din bolig fra bunnen av

Selv om vi i Hellvik Hus tilbyr en rekke flotte og funksjonelle ferdighus betyr ikke det at du må velge et av ferdighusene når du vil bygge nytt med oss. Hvis du ønsker er det fullt mulig for deg å få spesialtegnet og skreddersydd ditt helt eget drømmehus.

På øya Stolmen bygget Terese og Lars Heine Njåstad et helt unikt, spesialtegnet hus, med 9,5 meter opp til taket i stua.

Kontakt oss