Hjem
Til salgs Rogaland

Bolig D – Smedavegen på Undheim

Bruavegen 7D, 4342 Undheim
Priskr 5 936 250
Boligtype Enebolig
Bruks areal (BRA) 162 m²
Primærrom (P-rom) 142 m²
Soverom 3

1. etg: Entre, stue, kjøkken, bad/vask, ett soverom, garderobe og bod.
2. etg: Stue, to soverom, bad og bod.

BOLIGEN

Arealeffektivitet er et sentralt nøkkelord i utviklingen av denne hustypen. Denne stilfulle eneboligene har 3 soverom, åpen stue- og kjøkkenløsning. Med oppholdsrommet på bakkenivå har du lett tilgang til både terrasse og hage. Perfekt når man skal grille.

Vil du på tomtevisning?

Vi tar kontakt innen kort tid

Boligene leveres som standard med ferdig våtrom. Ønsker du å få levert boligen nøkkelferdig kan vi tilby gulv- og malerpakke fra kr 299.000,- For komplett leveransebeskrivelse – ta kontakt så sender vi over alt av informasjon.

Det leveres et stilrent kjøkken fra JKE. Kundetilpasninger er mulig.

Boligene har 2 bad, og leveres med 30 x 30 cm baderomsfliser på gulv og i dusjnisje. Sparklet og malte vegger og tak med våtromsmaling. Badene / vaskerom leveres med gulvvarme.

Kledningen leveres fabrikkbehandlet grunnet- og mellomstrøk. Slette felter leveres med Cembrit Solid fasadeplater

Vinduer / terrasserdører samt hoveddør / bi inngang / boddør leveres fabrikkmalt i Umbra Grey RAL 7022

Beskrivelse

Smedavegen er et helt nytt og familievennlig boligprosjekt på Undheim. Her skal vi i Hellvik Hus bygge 4 arkitekttegnede boliger tegnet av ARC Arkitektur med fokus på kvalitet og variasjon, som gjør det enkelt for deg å finne den boligen som passer deg.

Smedavegen er nabolaget der barna kan løpe ut til kameratene på lekeplassen, foreldrene kan slå av en prat med naboen over hekken eller nyte en stille stund på terrassen mens sola går ned. Her starter alle som flytter inn et nytt kapittel, uansett alder og livssituasjon

Boligene har energikarakter B eller bedre som tilfredsstiller kravet til Grønt Boliglån og dermed bedre rente

Vi tilbyr fast pris med 0/100 betaling. Det vil si 0,- å betale ved kontrakt og 100% ved overtakelse.

Tomt utgjør kr 1 650 000,-.
Omkostninger kommer i tillegg: Kr 41.250,-.

OMRÅDET

Meld din interesse

Vi tar kontakt innen kort tid

Boligene ligger i «den grøna bygdå» Undheim, i nærhet til de fleste fasiliteter som man gjerne ønsker av en bolig. I kort avstand fra boligene finner du handelslag, idrettslag, samfunnshus, Kirke, Karlsbu Cafe, selskapslokaler, barneskole og barnehage.

I tillegg er det flotte turområder som Sælandsskogen, Høgjæren og Knudaheio for å nevne noen. Det ryktes også om gode fiskemuligheter

GENERELL ORIENTERING

På salgstidspunktet er ikke alle forhold avklart. Det tas derfor forbehold om at utførelse og materialvalg kan endres. Bilder og illustrasjoner er ment for å gi et visuelt inntrykk av prosjektet. De kan vise tilvalg som ikke er en del av standardleveransen. Salgsprospekt og prosjektbeskrivelsen er utarbeidet for å orientere om prosjektets generelle bestanddeler, funksjoner og planlagte organisering, og er således ikke en komplett beskrivelse av leveransen. Alle opplysninger er gitt med forbehold om endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, herunder også endringer som følge av påbud fra offentlige
myndigheter. Det forutsettes at dette ikke medfører vesentlige endringer av den angitte standarden.

Møbler og løsøre som vist på illustrasjoner, herunder også belysning, inngår ikke i standardleveransen. Det henvises til kontraktstegning og leveransebeskrivelse som nærmere beskriver hva som leveres. Det tas forbehold om mindre endringer i utførelsen av uteområdene i forhold til beskrivelser og illustrasjoner som er vist i salgsmateriellet. Ved overlevering vil ferdigstillelsesgrad og tilvekst av vegetasjon og beplantning i uteområdene kunne ha kommet kortere enn det illustrasjoner viser.

VELFORENING

Det vil bli opprettet en velforening. Foreningenes formål er å ivareta alle saker av felles interesse for beboerne i Smedavegen, herunder sørge for drift og vedlikehold av felles infrastruktur som privat vei fra kommunal avkjørsel inn til selve boligene, lys, renovasjon og snøbrøyting.

Alexander Fotland Molde

Boligkonsulent

Espen Grastveit

Leder for salg og marked Sør-Vest AS