Hjem

BMI

BMI Norge leverer skrå- og flattaksløsninger.

Lidenskapen for trygge og langvarige takløsninger


Om BMI

Å legge nytt tak kan oppleves som et stort prosjekt, men det behøver ikke være komplisert. BMI leverer alt man trenger for et komplett tak; takstein, spesial-stein, undertak, tettesystemer, taksikring, innfesting og ventilasjon. 

De leverer skrå og flate tak med en historie som strekker seg tilbake til 1895 da Icopal etablerte sin fabrikk på Fjellhamar i Lørenskog.

BMI Norge ble etablert i 2018 som en fusjon av Icopal og Zanda Monier. Navnet er en forkortelse for Braas-Monier-Icopal. De kan vise til godt over 100 år med utvikling av takprodukter og teknologi for et hardført og nordisk klima.

BMI er stolt fanebærer av merkevarene Icopal, Zanda, AeroDek og Monarflex.

Ny Zanda overflatebehandling – nå mer skånsom mot naturen!  

Løsningen er en unik overflatebehandling som gir like sterk beskyttelse mot tilgroing av mose og alger som tidligere, nå uten filmkonserverende kjemikalier.  

BMI har i flere år, sammen med en av verdens ledende kjemikalieleverandør, utviklet en innovativ overflatebehandling på all betongtakstein fra varemerket Zanda. 

Deres merkevarer

Monier

Monier leverer tegltakstein som gir solide, sterke og tidløse tak. Tegltaksteinen holder seg vakker i generasjoner, og kommer i seks ulike farger.

Zanda

Betongtakstein fra Zanda har blitt lagt på norske tak siden 1978. Zandas sterke betongtakstein kommer i fem varianter med en rekke fargevalg.

Icopal

Icopal består av høykvalitets takshingel for skrå tak, og asfalt takbelegg på rull for både skrå og flate tak. Produktene kommer i en rekke ulike farger.

AeroDek

Ståltakpannene AeroDek er lette og sterke, og holder stand selv i orkan styrke. Ståltakpannene kombinerer holdbarhet med elegant design, og kommer i 12 ulike stiler og farger.