Hjem

Velux

Leverer takvinduer, vinduer for flate tak, overlysmoduler for kommersielle bygninger, samt tilbehør som gardiner, screens og rulleskodder, i tillegg til intelligente smarthusløsninger.

Produktene våre bidrar til å skape lyse, sunne, energieffektive bygninger du kan bo, jobbe, lære og leke i.


Om Velux

I mer enn 80 år har VELUX Group skapt bedre innemiljø over hele verden ved å lede dagslyset og frisk luft inn i hjem og andre bygninger. VELUX Group ble grunnlagt i Danmark og er i dag et internasjonalt selskap som er til stede i 35 land.

Lys og frisk luft gjennom taket

Våre nøkkelprodukter er takvinduer, vinduer for flate tak, overlysmoduler for kommersielle bygninger, samt tilbehør som gardiner, screens og rulleskodder, i tillegg til intelligente smarthusløsninger. Produktene våre bidrar til å skape lyse, sunne, energieffektive bygninger du kan bo, jobbe, lære og leke i.

Bærekraftig utvikling

Våre takvinduer kan skape bedre rom innendørs for kommende generasjoner. De er bygget for å vare og er laget av sertifisert treverk. Helt siden bedriftens opprinnelse for 80 år siden har vi alltid forsøkt å forbedre takvinduene og gjøre produktene nyttige for samfunnet. Men vi kan gjøre enda mer. Derfor har vi laget noen ambisiøse mål for oss selv. Vi vil legge til nye egenskaper og oppgradere materialene som brukes i takvinduene på en smartere måte og redusere karbonfotavtrykket så langt det er mulig. I 2030 vil derfor et VELUX takvindu inneholde 50 % mindre CO, pakningsmaterialet være plastfritt og laget av 100 % resirkulerbart enkeltmateriale.

Hvorfor? Fordi det’ ligger i vår natur.