Til salgs Agder

Prosjektert enebolig med stor tomt beliggende i et barnevennlig, landlig og populært område.

Ryensveien 62B – 4658 Tveit
Priskr 4 650 000
Offentlige omkostningerkr 31 342
Boligtype Enebolig
Primærrom (P-rom) 109 m²
Soverom 3

Fasiliteter

  • Balansert ventilasjon
  • Barnevennlig
  • Bredbåndstilknytning
  • Offentlig vann/kloakk
  • Parkett
  • Peis/Ildsted
  • Turterreng

Kontakt oss

Beskrivelse

Prosjektert, innholdsrik enebolig med alt på ett plan og med en stor og solrik tomt!

Har du sans for det fornuftige og praktiske? Da bør du bli bedre kjent med denne boligen som vi har prosjektert her. Et rimelig hus som har alt du trenger. Åpen løsning med stue og kjøkken i ett, smart arealutnyttelse inkludert garderobe og vaskerom/bod. Med alt på ett plan er dette et hus det går an å bli gammel i. Fornuftig det også.

Boligen leveres «nøkkelferdig». Se lenger ned for nærmere beskrivelse av dette. 

Innervegger er beregnet med gips ferdig sparklet og malt i hvitt i alle tørre rom. På bad leveres flis 20×20, veiledende pris på flis er kr 350 pr kvm. På vaskerom leveres Våtroms plater type Fortissimo. 

Himling leveres gips ferdig sparklet og malt. Farge hvit.(S0502Y) 

Gulv på alle tørre rom med Boen Eik Home 3-stav eikeparkett med nødvendige underlag. Gulv i Entre, Bad, wc/dusj og Vaskerom med flis 20×20.  Veiledende pris er kr 350 pr kvm. inkl.mva.

Det leveres varmekabler i entre, bad, wc/dusj og vaskerom.  

Kjøkken/baderomsinnredning leveres fra Drømmekjøkkenet for veil. pris kr. 120.000,-.

Ytterkledning leveres hvit og gråbeiset (grunnet) et strøk fra fabrikk. 

Man kan være med å påvirke/oppgradere i forhold til vår leveransebeskrivelse. Vi har også muligheten til å endre på planløsning. (Noen endringer kan gi økning i pris).

Indeksregulering: Annonsert pris er basert på SSB’s prisindeks for Enebolig av tre, heile bygget for Februar 2022 (134,3). Ved kjøp vil pris bli justert i forhold til utvikling i prisindeks.

Hva betyr ordet «Nøkkelferdig»: Dette betyr at boligen leveres ferdig med innredning etter vår leveransebeskrivelse. Her er tomtepris, opparbeidelse av tomt, gruset innkjørsel søknadsgebyrer, påkoblingsgebyrer osv tatt med i prisen. Det eneste du som kunde må fikse selv er opparbeidelse av utenomhuslige ting. Dette kan være f.eks hage, asfaltert innkjørsel. 

Det er viktig å merke seg at dette huset leveres uten terrasser/balkonger.

Ønsker du og gjøre egeninnsats? Det legger vi også tilrette for. Ta kontakt for mer detaljert beskrivelse og info.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et etablert boligområde på Tveit øst i Kristiansand kommune. Ca 15km fra sentrum av Kristiansand, ca 10km fra Sørlandssenteret og Kristiansand dyrepark og ca 4km fra Kristiansand lufthavn Kjevik.
Fra boligen er det gang- og sykkelsti til butikk, skole og barnehage. 
Nærområdet bugner av flotte turområder og aktiviteter. Kort vei til Bjåvann Golfbane, fotballbaner, lekeplasser, skatepark osv.

Adkomst

Fra Kristiansand sentrum kjør østover på E18 i ca 7km. Ta av på RV41 mot Kjevik/Birkeland og følg denne i ca 7km mot Birkeland. Sving til venstre inn på Ryensveien etter at du har passert Coop Prix på Tveit. Følg deretter Ryensveien til endes. Eiendommen ligger i en blindvei inn til høyre i enden av Ryensveien. Tomten blir merket fra Hellvik Hus.

Fredrik Ihlen

Boligkonsulent

46630016fredrik.ihlen@hellvikhus.no

Meld din interesse

En av våre dyktige boligkonsulenter tar kontakt med deg – helt uforpliktende!