Boliger til salgs
Til salgs Lund

Enebolig på Moi med flott utsikt over Lundevatnet

Øvre Stranda, 4460 Moi
Priskr 5 290 000
Offentlige omkostningerkr 14 800
Boligtype Enebolig
BRABYA 192 m² 129 m²
Primærrom (P-rom) 147 m²
Soverom 3 (4)

Beliggenhet og tomt

Velkommen inn i enden av Øvre Stranda, en blindgate med minimalt trafikk. Tomten ligger med flott utsikt over Lundevatnet fra hovedetasje. Området er solrikt. Solen skinner på terrassen til langt på kveld. Uteområdet blir opparbeidet med flatt terreng og her vil det bli plass til både trampoline, reikte og sandkasse.

Nærområdet er relativt flatt, og det er kort gang- og sykkelvei til både barneskole og ungdomsskole, samt fritidsaktiviteter.

Boligen

Boligen er prosjektert til å passe perfekt på tomta. Vi har lagt hovedetasjen til 2. etasje for å sikre best mulig utsikt. Da fikk vi også muligheten til å legge takterrasse over carport og bod, og dermed har vi en flott uteplasss med sol og utsikt. I hovedetasjen finner vi en sjenerøs stue og kjøkken med sosial løsning, og en egen soveromsavdeling med privat bad og godt utnyttet soverom.

I første etasje ved inngangsnivå er det en tv-stue som kan benyttes som soverom, to romslige soverom, gang, et bad og vaskerom. Utenfor boligens klimasone er det carport og en stor bod, som også kan benyttes som en bi-inngang. Vi har vært på jakt etter de smarte løsningene i denne boligen. Under trappen har vi derfor planlagt skreddersydd garderobe i samme utførelse som trappen. På enden av trappen er det plass til de tingene som brukt daglig. Vaskerommet er planlagt med god plass til oppbevaring, og badet har plass til både små og store. Soverommene har god størrelse, og plass til både lek og oppbevaring.

Kjøkken og stue er nøye gjennomtenkt med tanke på brukervennlighet og utsikt. Her er vinduene plassert på riktig plass, og allrommet føles luftig og lyst, samtidig som det er veggplass. Ovnen krever liten plass, men er et smykke i rommet som kan nytes fra alle kanter. Stålpipen har vi hengt på yttervegg, så her er ingen skjemmende svart pipe. Trappen har glassrekkverk for utsikt og lys. Legg også merke til det store vinduet ved spiseplassen. Her blir det flott gjennomlys!

Soveromsavdeling ligger fint tilbaketrukket bak kjøkken. Vi har laget en ekstra gang, slik at badet også kan benyttes av gjester ved behov uten at en må gjennom soverommet. I gangen er det lagt opp til ekstra oppbevaringsplass til f.eks. håndklær, sengetøy – og kanskje også hageputene.

Det er to utganger til den 35 kvm store terrassen. Terrassen lar seg lett møblere i soner; spiseplass ved kjøkken og lounge ved stue. Hvis en på sikt vil bygge hagestue på deler av terrassen, er dette fullt mulig.

Boligen presenteres med en «flytt rett inn»-pris; ta kun med deg lamper, seng, sofa og tannbørste. Det er selvfølgelig mulig å foreta endringer på leveransen.

Pris gjelder per januar 2023, og vil bli indeksregulert frem til oppstart tømrer.

Salgsprospekt Øvre Stranda

Pros-Ovre Stranda, Moi 2022 (pdf) Last ned

Kontakt

Kim Fjeld

Eiendomsutvikler

Meld din interesse