Boliger til salgs
Solgt Randaberg

Varheiveien 7, Randaberg

Varheiveien 7, 4073 Randaberg
Priskr 8 195 000
Offentlige omkostningerkr 45 000
Boligtype Enebolig
Bruks areal (BRA) 173 m²
Primærrom (P-rom) 164 m²
Soverom 4 (5)
Energikarakter C – oransje

Ønsker du å bo i et etablert boligområde på Randaberg i en stor og moderne enebolig, kan Varheiveien 7 være din boligperle.

Den familievennlige og innholdsrike boligen kommer med hele fire soverom (mulighet for et femte), to stuer og to komplette bad. Dermed kan du skape et praktisk hjem med mulighet for eget hjemmekontor, en mindre formell TV stue til avslapping og besøk, og rom til å åpne dørene for nære og kjære.

I første etasje trer du inn i en romslig entre. Den praktiske planløsningen byr på to soverom, og en stor TV stue som kan benyttes til filmkvelder og barnas vennebesøk. Første etasje kommer også med eget bad, vaskerom / teknisk og egen bod.

I andre etasje får foreldre en egen fløy bestående av og to romslige soverom med tilhørende bad og garderobe. Her kan dere trekke dere godt tilbake og nyte roen i egen «suite». Kanskje kan man bruke et av soverommene som hjemmekontor, treningsrom eller ekstra lagringsplass. Resten av etasjen byr på stor og åpen kjøkken-stue løsning, med plass til familieselskap eller besøk. Store vindusflater slipper dagslyset inn og åpner du skyvedøren i stua, kan du gå rett ut i hagen.

Ute på oppstillingsplass vil det bli god plass til familiens bilpark og til besøk. Boligen kommer med egen garasje som vist på tegninger og situasjonsplan.

Leveransebeskrivelse

Boligen leveres med ferdige våtrom. Begge bad leveres med 60×60 fliser på gulv og i dusjsone. Øvrige vegger malt med våtromssystem.

Ønsker man helfliset bad, se egen tilvalgsliste.

Vaskerom leveres med 30×30 fliser på gulv og vegger malt med våtromssystem.

Ønsker man ikke noe egeninnsats kan vi også levere gulv- og malerpakke, utenomhuspakke og diverse oppgradering / tilvalg.


Av standard som medfølger kan det nevnes:

Kjøkken fra JKE
Peis / ildsted
Impregnert kledning med grunnet 1 strøk farge
Svarte detaljer som svarte vinduer og ytterdører

3D bilder og illustrasjoner kan inneholde elementer fra tilvalgsliste / oppkjøp. Se egen leveransebeskrivelse for komplett leveranse.

For fullstendig leveranse samt tilvalgsmuligheter, se prosjektets egen nettside.

Beliggenhet

Varheiveien 7 ligger i attraktive omgivelser med kort vei til sjø og natur. Randaberg sentrum ligger i kort kjøreavstand, og her finner du alt man trenger i hverdagen. Boligen ligger også i sykkelavstand til skole og barnehage.

Er man glad i naturen og elsker å være ute, er det en kort spasertur til båthavnen i Goavika og til Vistestranden. Her er tursti som tar deg til Hafrsfjord eller til Viste fyr. Eller hva med en rundtur rundt Hålandsvannet i en belyst sti?

Paul Hein Haneferd

Salgsansvarlig

Kontakt oss