Breisås Sør – bo tett på naturen

Moderne og innholdsrike eneboliger ved populært friluftsområde kommer snart for salg. Melde din interesse allerede nå!

Knapp til boligvelger

Standard

Boligene leveres klare for innflytting med god standard. Alle boligene får egen garasje og sportsbod.

Familievennlig

Kort vei til alt som trengs for hele familien

Naturen som nabo

Gå rett inn i flotte turområder, og om vinteren på skiløyper innover Breisåsskogen.

Dette er boliger som passer like godt for unge barnefamilier som for godt voksne

Georg Førland, prosjektansvarlig Hellvik Hus

Beskrivelse

Området ligger øverst i Breisås grensende til populært friluftsområde med flotte tur- og sykkelstier om sommeren, akebakke i nærområdet og skiløyper innover i Breisåsskogen vinterstid.  Lifjell ligger bare 15 minutters kjøring fra Bø sentrum, og for en opplevelsesrik dag for både store og små i Bø Sommarland eller klatreparken «Høyt og Lavt» er det bare ca 6 km fra sentrum.

Nærområdet

Meld din interesse?

Bli oppdatert på dette prosjektet

Med utgangspunkt i Breisås sør er det mange turmuligheter både sommer og vinter der Breisåsskogen byr på flott turterreng og mange turstier. Bø er en «sykkelbygd» der du med sykkel lett kan ta deg en tur til Uvdalstjønna for en dukkert eller til fots til Gygrestolen som er et populært turmål.

På Lifjell kan du vandre på merkede stier innover fjellet eller ta en topptur til en av de mange toppene som ligger på over 1100 moh med storslagen utsikt. Vinterstid er det preparerte løyper innover fjellet samt alpinanlegg og «vinterland» ved Lifjell Skisenter. Nede i bygda preparerer Løypelaget kilometervis med flotte skiløyper der lysløypa på Nordbøåsen er en del av løypenettet.

Kort vei til alt

Avstander i bil

Bø sentrum 1,7 km
Skien ca. 50 km
Notodden ca.30 km
Oslo S. ca. 140 km

Barnehage

I Bø er det et godt utvalg av både private og kommunale barnehager med kort avstand til de forskjellige boligområdene.

Barne- og ungdom skole

Boligene sokner til Bø barneskule med SFO ordning og Bø Ungdomsskule.

Videregående Skole

Det er videregående skole i Bø, og Universitetet i Sørøst-Norge er et svært populært studiested med sine 37 studietilbud på Campus Bø.

Kollektivtilbud

Jernbanestasjon er trafikknutepunkt med rikelig med togavganger til Oslo S og Stavanger. Det også god bussforbindelse til Haugesund, Oslo og Sandefjord lufthavn.

Butikker

I Bø sentrum finner du de fleste handels- og servicetilbud innen dagligvare, klesforretninger, sport, elektro, rørlegger, frisører, treningssentere, Vinmonopolet og Biltema for å nevne noen samt en rekke andre tilbud på Bøsenteret og Sønstebøtunet. I tillegg er det flere serveringssteder og hyggelige møteplasser for å ta en bedre middag eller bare en god kopp kaffe med venner

Kultur og idrett

Idrettslaget Skarphedin har grupper for alpin, barneidrett, fotball, friidrett, håndball, langrenn, svømming, sykkel og vollyball.
I Bø ligger Telemarkshallen med innendørs fotballbane i tillegg til utendørsbaner på Sandvoll.
Bø har eget kulturhus som byr på konserter, teater og revyer der det også er kino og håndballhall i tillegg til svømmehall.

Kontakt oss

Georg Førland

Salgsleder bolig

95245013gf@tvbbolig.no

Lignende boliger i samme område

Flere boliger