Hjem

Hellvik Hus søker kalkulatør!

Kort oppsummert

Arbeidsgiver: Hellvik Hus Teknologi & Produksjon
Stillingstittel: Kalkulatør
Søknadsfrist: 16.08.24
Ansettelsesform: Fast
Arbeidssted: Hellvik eller Flekkefjord

Hellvik Hus søker ny kalkulatør til Hellvik Hus Teknologi & Produksjon (T&P). T&P er konsernets firma for prosjektering og kalkulasjon, og bistår både konsernbedrifter og kjedemedlemmer i Hellvik Hus.

T&P har også ansvar for prosjektering tilknyttet produksjon av precut-pakker til både konsernbedrifter og eksterne kunder. T&P har per i dag 16 ansatte.

Arbeidsoppgavene i T&P inkluderer blant annet arbeidstegninger (Revit), kalkulasjon (Smartkalk), byggprosjektering, utarbeidelse av material- og pakklister, samt produksjon av datagrunnlag til CNC-sag for precut (Agacad).

Som kalkulatør i T&P vil dine hovedoppgaver være:

  • Kalkulasjon av boliger
  • Utarbeidelse av material-lister
  • Deltakelse i kalkulasjon av større prosjekter

Dine kvalifikasjoner:

  • Byggfaglig bakgrunn
  • Teknisk fagskole/bachelor
  • Erfaring med SmartKalk, Soibri, ISY Linker (Gprog)
  • Også en fordel om du har erfaring med Revit, Autodesk/Agacad.

Medarbeiderne i T&P har mange og varierte arbeidsoppgaver som skal løses i flere, parallelt pågående prosjekter. Dette gjør at du må være i stand til å jobbe både systematisk og selvstendig.

Hva vi tilbyr:

Vår visjon er «Bygg med glede», en visjon som gjelder både kunde og ansatte. Vi i Hellvik Hus har et godt arbeidsmiljø, og en god tone oss ansatte imellom. Videre har vi ordnede forhold med tanke på lønn, pensjon og forsikringer. Vi har med jevne mellomrom sosiale tilstelninger og bedriftsturer, samt trimrom med badstue og bedriftshytte på Sørlandet.

Interessert?

Send søknad med CV til direktør for HRO, Stein Tjørsvåg, på stein.tjorsvaag@hellvikhus.no.

For spørsmål til stillingen, ta kontakt med direktør for teknologi og produksjon, Kaj Waldeland, på kaj.waldeland@hellvikhus.no eller ring 456 37 100.

Søknadsfrist: 16.08.24