default
Til salgs Egersund

Krukkeveien 89 – Leidlandshagen

Krukkeveien 89, 4374 Egersund
Priskr 6 295 000
Boligtype Enebolig
Bruks areal (BRA) 187 m²
Primærrom (P-rom) 175 m²
Soverom 4
Tomtestørrelse 713 m²

Vi har nå klar for salg en arealeffektiv enebolig med fantastisk utsikt. Den store tomten på over 700m2 åpner også for muligheten for separat dobbel garasje. I tillegg til den doble garasjen, er det gode parkeringsmuligheter på egen tomt.

Vil du på visning?

Vi tar kontakt innen kort tid.

Boligen er tegnet av Studio Aase og har et spennende og moderne uttrykk. Boligen vil ligge i et etablert område og grenser mot gangtråkk ned til lekeplass. Den store tomten gir også muligheter for flotte uteområder. Her er det rikelig med plass til fremtidige terrasser, plattinger og plen.

Boligen går over to plan og man kommer inn i hovedetasjen enten via stor og god entre, eller via egen bi-inngang. I hovedetasjen finner man kjøkken med utgang til hage og boligens hovedstue med utsøkt utsikt. Egen foreldrefløy med soverom, garderobe og bad samt eget gjeste wc er også på dette planet. 

I underetasjen har vi lagt opp til egen barne- ungdomsavdeling med 3 soverom, stor tv stue med utgang til hage. I denne etasjen har vi også lagt opp til bad, stort vaskerom og egen bod.

Solceller

Gå fremtiden i møte med lave strømregninger. På denne boligen har vi innhentet tilbud på følgende solcellepakke – 8,8 kWh med GSE integrert montering. Denne pakken har en pris på 175.000,- og forutsetter ENOVA støtte på 25.100,-

Standard

Boligen leveres som standard med ferdig våtrom. Ønsker du å få levert boligen nøkkelferdig? – Se egen tilvalgsliste som du finner på www.leidlandshagen.no under boliger til salgs

Arealbeskrivelse

Tomten er på 713 m2

Espen Grastveit

Leder for salg og marked Sør-Vest AS

99703170espen.grastveit@hellvikhus.no