Hjem
Byggeleder Knut Henanger (fra venstre), daglig leder Jens Strandenes og salgssjef Eivind Sagstad.

Hellvik Hus Frekhaug har landets mest tilfredse eneboligkunder

Beste boligbygger på eneboligmarkedet i 2021, ifølge Prognosesenterets bransjemåling.

Boligbyggeren Hellvik Hus Frekhaug var den forhandleren i landet med de mest tilfredse eneboligkundene i 2021. Det viser tall fra Prognosesenterets årlige bransjemåling, som ble presentert onsdag 16. februar.

Utmerkelsen for beste forhandler på eneboligmarkedet gis til den boligbyggeren som gjør det best på kundetilfredshet (KTI). Hellvik Hus Frekhaug fikk en KTI på 96 av 100.

– Dette er helt fantastisk! Ikke bare har vi de mest fornøyde kundene, vi har også de beste kundene, sier Eivind Sagstad, salgssjef i Hellvik Hus Frekhaug.

Salgssjef Eivind Sagstad.

Gode ambassadører

Hellvik Hus Frekhaug, som er en del av XL Bygg Frekhaug, holder til i Mjøflåtveien 55 på Frekhaug.

Kombinasjonen av hus- og hyttebygging samt byggevarer på et og samme sted er en stor styrke for Hellvik Hus Frekhaug, mener Sagstad.

– Vi er svært opptatt av å gi en trygg og god kundereise, både hos oss og gjennom våre dyktige samarbeidspartnere. Ikke bare sikrer det fornøyde kunder, de samme kundene blir også gode ambassadører for oss i lokalmiljøet, sier salgssjefen.

Hva er hemmeligheten bak de gode resultatene?

– Vi lytter til det kunden forteller oss, og prøver å finne gode løsninger sammen. Fornøyde kunder gir oss motivasjon og ny lærdom inn i neste prosjekt. Det er gull verdt, sier Sagstad.

Hellvik Hus Frekhaug sine lokaler.

TVB Bolig med KTI på 94

KTI måles ved at kundene selv gir sin boligbygger poeng (fra 1 til 100) ut ifra en rekke kriterier, etter at den ferdige boligen er overlevert. Alle de største boligbyggerkjedene i landet er med.

Hellvik Hus har gjort det godt på KTI i flere år. Blant annet var Hellvik Hus den boligkjeden i landet med de mest tilfredse kundene i både 2016 og 2020.

I tillegg havnet TVB Bolig, Hellvik Hus-forhandleren i Skien, på topp 10-listen for 2021 med en KTI på 94. Det ga en delt femteplass for året.

Kontakt oss

Lurer du på noe? Ta kontakt!