Hjem
Glade prisvinnere på Lillestrøm.

XL Bygg Hellvik med Flekkefjord og Søgne kåret til årets forhandler i XL Bygg Sør

Vant prisen for 2023.

Under årskonferansen til XL-Bygg på Lillestrøm 29. og 30. januar ble XL-Bygg Hellvik, som inkluderer byggevarehusene på Hellvik, i Flekkefjord og i Søgne, kåret til årets forhandler i XL-Bygg Sør.

I juryens begrunnelse heter det blant annet:

  • Dette er en forhandler som i sin drift utnytter kjedens verktøy, og er en positiv pådriver der vi trenger utvikling og forbedringer.
  • Forhandleren har i løpet av de siste årene gjennomført flere endringer for å sikre grunnleggende drift og best practice i hele virksomheten.
  • Forhandleren er en utmerket merkevarebygger for XL-Bygg.
  • Virksomhetens eget navn er i seg selv en bunnsolid merkevare nasjonalt.
  • Den nominerte har levert gode resultater over flere år.
Diplom henger på veggen i byggevarehusene på Hellvik, i Søgne og i Flekkefjord.

Vellykket fusjonering

-Vi er svært fornøyde med å få denne utmerkelsen. Dette viser at vi har en dyktig gjeng som jobber i XL-Bygg, og at de har lagt ned mye godt arbeid over mange år, sier Mikal Stapnes, direktør for salg, marked og byggevare i Hellvik Gruppen.

XL-Bygg Hellvik, som i tillegg til avdelingen på Hellvik består av XL-Bygg Flekkefjord og XL-Bygg Søgne, er heleid av Hellvik Gruppen.

– Prisen gjelder alle våre tre lokasjoner, noe som viser at vi har lykkes med mye etter å ha fusjonert selskapene for noen år tilbake. Vi har nå fått en mer helhetlig struktur i selskapet, og gleder oss til fortsettelsen, sier Stapnes.

Mikal Stapnes. Direktør for salg, marked og byggevare i Hellvik Gruppen.