Hjem
Til salgs Agder

Arealeffektive leiligheter i firemannsbolig i Sandnesheia

Nordgloppa 15, 4507 Mandal
Priskr 2 850 000
Offentlige omkostningerkr 17 147
Boligtype Leilighet
Bruks areal (BRA) 65 m²
Primærrom (P-rom) 65 m²
Soverom 2
3 solgt!

Kort om prosjektet

Vi har for salg flotte prosjekterte nøkkelferdige leiligheter i firemannsbolig med sentral beliggenhet i Mandals nye bydel – Sandnesheia. 3 av leilighetene er solgt!

Beliggenhet

Vil du på tomtevisning?

Vi tar kontakt innen kort tid.

Et par kilometer øst for Mandal Sentrum er den nye bydelen Sandnesheia under full utvikling. Feltet ligger sentralt i nærhet til Mandal sentrum med alle fasiliteter. På Ime som er en kort spasertur finnes både skoler og barnehager, samt helt ny dagligvareforretning

Her kan du nyte en unik utsikt til byen samtidig som du kan bo tett på naturen med både Mandalselva og Aurebekksvannet like i nærheten.

Her skal du finne alt du trenger, både gode naboer, barnehage, grøntområder og nærhet til natur og by.

En kort spasertur unna er det busstopp med jevnlige avganger til Kristiansand og med nye E39 er dette kun en 20-minutters bussreise.

For Mandal representerer Sandnesheia en ny start. En helt ny bydel, med ny tilførselsvei til den nye E39 som knytter Sørlandet tettere sammen enn noensinne. I tillegg til boliger, skal det lages både lekeplasser og grøntområder. Sandnesheia blir prikken over i-en for en del av Mandal som er i sterk og spennende utvikling, og vi er stolte over å få lov til å bidra med vår del av denne utviklingen.

Eierform

Leilighetene vil ligge på selveiertomt i sameie

Boligene

Innhold
Boligene har 2 soverom, stue med åpen kjøkkenløsning, bod inne og ute, samt bad og gang. Leilighetene har bruksareal på 65 m².

Uteplass i første etasje
I første etasje kan du gå rett ut i hagen. Her har du ditt eget område, hvor du kan nyte sørlandssommeren i godstolen. I første etasje sitter du tørt på uteplassen, dekket av taket fra verandaen over. Dermed slipper du å ta inn hageputene når det regner.

Dette er et drømmested for de som verdsetter naturen med skog og badevann.

Uteplass i andre etasje
I andre etasje er du usjenert på uteplassen. Her kan du nyte både sol og utsikt.

Oppvarming
Det blir varmekabler i bad. Alle leilighetene i 1 etg. har i tillegg varmekabel i gang, stue og kjøkken.

Materialer og løsninger
Balansert ventilasjon med varmegjenvinner. Det er nedsenket himling i bad og entre i 1. etg for fremføring av ventilasjon. Kjøkkeninnredning med integrert steketopp, ventilator, stekeovn, kjøleskap med frys og oppvaskmaskin.
Alle tørre rom leveres med Pergo Longplank laminatgulv (utvendig bod inngår ikke). 
Vegger i alle tørre rom leveres ferdig malt i hvit. Gulv i bad leveres med hvite eller grå fliser. Vegger i bad leveres med hvite eller grå fliser. Det er høy kvalitet på alle utvendige materialer. Kledning leveres ferdig behandlet.

Tilgang til leilighetene
I første etasje blir uteområdet helt planert, og boligene i første etasje vil ha terskelfri inngang. Det blir lett å komme seg inn døra med barnevogn eller rullestol, med dreneringsrist foran hver dør.
Det vil også være mulig med terskelfri inngang fra stuen og ut til terrassen, i alle boligene som ligger på bakkenivå.

Parkering
Det medhører to parkeringsplasser pr enhet

Oppstart
Det forutsettes at det blir solgt to boenheter i hver firemannsbolig før oppstart.

Fredrik Ihlen

Boligkonsulent

Kim Fjeld

Eiendomsutvikler