Saurdalen – Egersund

Velkommen til Eigerøys nyeste boligfelt. Her finner du effektive boliger med lave driftskostnader samt mulighet for grønt boliglån!

Se våre boliger her

Salget er igang på K2 og K3

Vi har både rekkehus og tomannsboliger for salg

Familievennlig

Kort vei til alt som trengs for hele familien.

Naturen som nabo

Gå rett inn i flotte turområder

Kjøp nå og få med gulv- og malerpakke verdi 189.000,- inkludert i prisen!

BoligtyperRekkehus og tomannsboliger
Antall enheter10
Prisnivå2.990.000-3.450.000,-

Beskrivelse

Velkommen til den populære Eigerøya!

Vi har nok ett flott prosjekt for salg for Hellvik Hus. Prosjektet består totalt av 19-20 enheter. Første salgstrinn er for salg nå med fire stk. rekkehus og en tomannsbolig.

Boligene er innholdsrike med 2-3 soverom alt etter type bolig. Leveres klar til gulv-, maler- og belysning. Det kan være mulighet for egeninnsats, dette avklares med utbygger, evt. konferer megler.
BAD: Badene leveres med 30*30 fliser på gulv med varmekabler. 30*30 fliser i dusj. Sparklet og malt vegger.
KJØKKEN: JKE kjøkken uten hvitevarer, men inkl. ventilator.
VASKEROM: Belegg på gulv. Sparklet og malte vegger.
«TØRRE ROM»: Som standard leveres spon på gulv i 2. etasje og betong i 1. etasje. Vegger og tak leveres med gips. Gulv, sparkling og maling kan kjøpes som tilvalg, se vedlegg.

Vil du på tomtevisning?

Vi tar kontakt innen kort tid.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et naturskjønt boligområde på Eigerøy, drøye 5 km fra Egersund sentrum.

Området er fredelig og ligger få minutter fra vakre rekreasjonsområder langs kystlinjen. En tur til majestetiske Eigerøy Fyr anbefales, en lavterskel tur på rundt 4 km i flott vestlandslandskap med glattskurte berg det perfekte sted å nyte en solnedgang. Få minutters kjøre-eller sykkeltur unna ligger Skadbergstranden, en idyllisk badeplass med flott langgrunn finkornet sandstrand, lekeplass, volleyballbane, frisbee golf mm.

Eigersund kan også by på flotte toppturer på Asgautsvardene, eller kanskje til Varberg en lettgått topptur for hele familien. Du kan også padle i Eidebukta, ta en tur til Klypetjørna med klatrenett i skogen mulighetene er mange. Ved sentrum finner du Vannbassengene, et småkupert barskogsområde som er et av de mest benyttede friluftsområdene i Dalane.

Det er rundt 4,3 km til Risbakktjørna, og Eiger idrettsanlegg ligger rett ved vannet. På andre siden av vannet, i overkant av 4 km fra boligen, ligger nye Eigerøy barneskole.

Nærmeste dagligvarehandel er Spar Eigerøy som ligger ca. 3,4 km fra boligen. Det er kort kjørevei, ca. 5,2 km, til Egersund sentrum. Egersund byr på det meste av bymessige fasiliteter og servicetilbud, i tillegg til en rekke severdigheter. Fra Egersund stasjon går det hyppige avganger til Stavanger, samt regiontog til Kristiansand og videre til Oslo. Nærmeste bussholdeplass er Skjelbreid vest som ligger ca. 500 meter fra boligen.

Det er i tillegg snart igangsettelse av gang- og sykkelsti fra Leidland til Skadberg.

Lovanvendelse

Kjøpet reguleres av Lov om avtale med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) 13. juni 1997 nr. 43, i tilfeller hvor selger er profesjonell og kjøper er forbruker. Dette innebærer blant annet at kjøper har krav på garantier iht. bustadoppføringslova § 12.

I tilfeller hvor kjøper er profesjonell iht. bustadoppføringslova, dvs. gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan selger kreve at avtalen reguleres av avhendingslova eller etter bustadoppføringslova hvor §§12, 18 og 52-54 ikke kommer til anvendelse.

Tomt

Tomtene er pt. ikke fradelt. Tomtene blir ikke oppmålt og fradelt før betongarbeid er ferdig.

Asfaltert gårdsrom, resten av tomen grov-planeres med jord og singel i skråninger. Utvendig trapp leveres i impregnert trevirke, gjelder boligene i K3.
Utomhusarealene ferdigstilles samtidig med ferdigstillelse av de enkelte bygg eller så snart årstiden tillater det.

Se prospektets pkt. «Velforening».

Prosjektet består av 3-4 byggetrinn. Består av planlagte rekkehus og tomannsboliger.

Diverse

Prospektet med vedlegg er godkjent av utbygger.

Boligene leveres ryddet og støvsuget, men ikke utvasket.

Geir Inge Skåra

Eiendomsmegler

90772597Geir.Inge.skara@dnbeiendom.no

Meld din interesse

Vi tar kontakt innen kort tid.

Få tilbud om grønt boliglån gjennom vår samarbeidspartner DNB

Hvis du kjøper energieffektiv bolig fra Hellvik Hus kan du søke om Grønt boliglån hos DNB. Lånet gir deg gunstige betingelser, en rådgiver som guider deg gjennom hele prosessen og mulighet for fleksibel nedbetaling.

Priseksempel Grønt Boliglån
Nominell rente fra 5,04% effektiv rente fra 5,23%. Annuitetslån kr 2 000 000 o/25 år. Terminbeløp kr 11 803 pr mnd. Kostnad kr 1 544 090, totalt kr 3 544 090. Forutsetter pant i bolig.

Lignende boliger i samme område

Flere boliger