Hjem
Til salgs Viken

Lime – Tomt 3

Fjelljom i Skurdalen, 3580 Geilo
Priskr 3 720 000
Størrelse 1 219 m²
Terreng Lett opparbeidbare jordtomter
Byggeklausul Ja

Pris inkluderer tomt og bolig

Om boligen Lime

Med sitt minimalistiske og fine stiluttrykk passer Lime inn i de fleste miljø. Selv om Lime er en liten bolig er romløsningen meget praktisk, og har alt du trenger på ett plan. Den åpne stue- og kjøkkenløsningen er innbydende, lys og romslig. Boligen har tre soverom i tillegg til en stor bod med god lagringsplass.

Materialvalg Lime

Miljøvennlige eksteriør materialer med lav vedlikeholds frekvens. Ferdig behandlet kledning. Vinduer, dører og detaljer i balansert kontrastfarge som forsterker det arkitektoniske utrykket.
Interiør i lys og mordene stil. Slette vegger, glatt listverk. Innredninger fra JKE DESIGN, med grå og hvite fronter med eikekant. Gulv fra Pergo i lekker og slitesterkt laminat. Slette kompakte dører med moderne detaljer. Glatt listverk.
Innholdsrik og god standard.
Leveransebeskrivelse og salgsmaterialer kommer

Plan og fasade

Byggetrinn 1

I byggetrinn 1 er det lagt til rette for 3 ulike prisgunstige eneboliger med tomter fra 1219 – 1428 m² på selveiertomt. I tillegg blir det småhusbebyggelse i rekke med boligseksjoner fra 330 til 700 m², med fellesareal.

Området

Området kjennetegnes av variert og flott fjellnatur. Rolig og naturskjønne omgivelser med turmuligheter rett utenfor døren.

Familievennlig

Kort vei til Geilo og alt som trengs for hele familien. Gang- og sykkelvei fra boligfeltet til skole, barnehage og kollektivtilbud i umiddelbar nærhet.

Naturen som nabo

Turområder i umiddelbar nærhet. 5 min til Skurdalsfjorden eller Kikut som utgangspunkt for sti, tur, sykkel, langrenn og alpint.

Nærområdet

Fjellbygda Skurdalen ligger 900 meter over havet og har uendelige muligheter for de som ønsker seg et liv på fjellet, tett på naturen, med mer plass og et roligere liv. Området kjennetegnes av Skurdalsfjorden, variert og flott fjellnatur, rolig og naturskjønne omgivelser med turmuligheter rett utenfor døren.

Vi kan tilby store tomter, god plass, masse natur og fellesområder med bl.a. andelshage og grillplass. Barna har fått avsatt et eget område, hvor det planlegges akebakke, og det kan bygges barhytter, trehytter og lignende, alt på barnas premisser. I nærområdet er det kort vei for skitur, fottur, sykkeltur, bade, fiske, jakte m.m.