Hjem

Guide: Kjøpe ny bolig steg for steg

1. Ditt nye hjem

Hellvik Hus bygger eneboliger, rekkehus og fritidsboliger over hele landet. Noen ganger er boligene våre igangsatt når du oppdager de, andre ganger er de allerede ferdigstilt. En oversikt over alle boliger for salg finner du her. Kjøpsprosessen starter med å finne drømmeboligen, kanskje finner du din her?

2. Meld interesse

Når du ser gjennom våre boliger til salgs vil du få en beskrivelse av nærområdet ved boligen, og hva som inngår i leveransen.Finner du noe som passer deg melder du enkelt inn din interesse til oss, slik at vi kan ta kontakt med deg for en uforpliktende boligprat

3. Forutsigbart kjøp

Kjøper du en bolig hos Hellvik Hus slipper du budrunder. I stedet har du en pris å forholde deg til.

4. Kontraktsmøte

Når finansiering er i orden og kjøpsavtale inngått underskrives den endelige kontrakten. I forkant vil du få alle nødvendige dokumenter og papirer tilsendt slik at du kan gå igjennom de grundig. Når kontrakten er underskrevet er du på god vei til å få din egen bolig fra Hellvik Hus. Gratulerer!

5. Ta egne valg

Alle boliger fra Hellvik Hus bygges med god standard. Ønsker du å sette ditt personlige preg på boligen, som for eksempel å skifte trapp, innerdører, gulv eller kjøkken, er det fullt mulig forutsatt at boligen ikke er ferdig. Merk at endringer kan medføre høyere totalpris.

6. Følg utviklingen tett

Noen ganger kan du flytte direkte inn i boligen når den er kjøpt, andre ganger er byggingen pågående og du må vente noe før du kan flytte inn. Underveis i byggeprosessen vil du bli oppdatert fortløpende, og ønsker du å stikke innom byggeplassen er det bare å gjøre en avtale med byggelederen. Alle som bygger med Hellvik Hus får også tilgang til en egen nettløsning hvor en kan følge utviklingen fra sofaen.

7. Forberedende møte før overtakelse

Når boligen begynner å bli ferdig, er isolert og både rørlegger- og elektrikerarbeid er unnagjort, er det på tide med maling, gulvlegging, montering av kjøkken og lignende. I den forbindelse inviteres du innom på befaring, hvor alle detaljer gjennomgås slik at du er sikker på at alt er som det skal være.

8. Velkommen hjem

Når boligen er ferdig og klar til innflytting kan du glede deg over å flytte inn i et topp moderne hjem med alle de kvalitetene en bolig fra Hellvik Hus innehar. Ved behov vil du få kyndig opplæring i alle løsninger som krever det, som ventilasjon og varmeanlegg.

Kontakt oss

Ønsker du å kjøpe bolig?