Til salgs Agder

Kirkehamn Panorama – Klassisk enebolig på solrik tomt

Vallåsbakken, 4432 Hidrasund
Priskr 4 880 000
Offentlige omkostningerkr 8 875
Boligtype Enebolig
Bruks areal (BRA) 169 m²
Primærrom (P-rom) 151 m²
Soverom 4

Fasiliteter

  • Balkong/terrasse
  • Garasje/P-plass
  • Balansert ventilasjon
  • Offentlig vann/kloakk
  • Parkett
  • Turterreng

Beskrivelse

Meld din interesse

Vi tar kontakt innen kort tid

Velkommen til Hidra!
På toppen av Vallåsbakken får du boligdrømmen i klassisk, herskapelig stil. Her har vi en prosjektert enebolig tegnet for Hidra med fokus på gode uteområder. Her skal det være mulig å finne en plass enten i sola eller i skyggen, og i le for vinden. Skulle det være en regnværsdag kan du sette deg ut utestuen og kikke på været.

Velger du å gå ut i været og ta deg en gåtur, kan gå du inn via vaskerommet når du kommer tilbake. Her har vi laget et vaskerom som også fungerer som biinngang. Her er det god plass til både yttertøy og sko, samt annen oppbevaring i tillegg til vaskeromsinventar som vaskemaskin og tørketrommel. Plass til å tørke klær er det også.


Gjestene tar du i mot via hovedinngangen i den romslige entréen. Her er det en praktisk nisje til å henge fra seg yttertøy i. Det er også muligheter for å sette inn en skyvedørsgarderobe. Fra entréen kommer du til både et bad, vaskerommet, stue og kjøkken, og andre etasje.
inn i stue/kjøkken er de to avdelingene godt adskilt. På kjøkken er det planlagt mye med kjøkkeninnredning. Her er det tenkt en langvegg med høyskap. Det blir det mye oppbevaring av. Likevel er det godt med benkeplass.

I stuen er det god plass til sittegruppe og med tv’en «ut av veien» i en nisje.

Fra stue er det tilgang til utestuen. Denne leveres uisolert, men har muligheter for å kunne isoleres. Utestuen har doble balkongdører som kan åpnes helt opp og ta naturen inn.

Går du opp trappen til andre etasje, kommer du først til en stor TV-stue. Tv-stuen er hjertet av annen etasje. Fra denne du kommer til et stort bad med plass til badekar, og fire soverom. Hovedsoverommet har walk-in-closet. Fra tv-stuen kan du også gå ut på en overdekket balkong, og kanskje få et glimt av havet.

Leveranse

Boligen leveres nøkkelferdig, med muligheter for å endre leveranse. For nærmere beskrivelse, kontakt boligkonsulent.

Pris indeksreguleres frem til oppstart betong iht. SSBs byggekostnadskalkulator Tre, i alt. Pris gjelder per januar 2023.

Arealbeskrivelse

Stue, kjøkken, entré, to bad, vaskerom, fire soverom, loftsstue.

Solforhold

Meget gode solforhold

Ønsker du å vite mer

Kim Fjeld

Eiendomsutvikler

41848999kim.fjeld@hellvikhus.no

Marilyn Kvelland

Boligkonsulent

90 02 61 32marilyn.kvelland@hellvikhus.no

Kontakt oss