Til salgs Agder

Nøkkelferdig moderne enebolig på særegen tomt – Hidrasund

Vallåsbakken 43, 4432 Hidrasund
Priskr 5 840 000
Offentlige omkostningerkr 8 550
Boligtype Enebolig
Bruks areal (BRA) 206 m²
Primærrom (P-rom) 160 m²
Soverom 3

Planer og fasader

Fasiliteter

  • Balkong/terrasse
  • Utsikt
  • Parkett
  • Peis/ildsted
  • Offentlig vann/kloakk
  • Garasje/P-plass
  • Balansert ventilasjon
  • Turterreng

Kontakt oss

Beskrivelse

Herlig enebolig med mange muligheter. Utvendig har vi lagt opp til lite vedlikehold og gode uteplasser.

Det er tegnet integrert dobbel garasje med direkte tilgang til stort vaskerom med rikelig plass. På vaskerommet er det plass til både oppbevaring av ytterklær, sesongtøy og tørkestativ. På gulvet er det tenkt varmekabler og våtromsbelegg, og vegger og himling blir sparklet og malt.

Fra vaskerommet kommer vi inn til entré/gang hvor også inngangspartiet også er. Her er også trapp opp til hovedetasjen. På gulv blir det lagt varmekabler og laminat og vegger og himling blir sparklet og malt. I himling monteres det 5 downlights.

Videre innover i 1. etasje kommer vi til bad på venstre hånd.
På dette badet blir det montert vegghengt toalett, dusjvegger, baderominnredning og badekar. På gulv legges det varmekabler og våtromsbelegg. Vegger sparkles og males med våtromssystem, bortsett fra i dusjhjørne hvor det monteres slette baderomsplater i valgfri farge. Himling sparkles og males. Det monteres downlights i himling med dimmer.

Vis a vis badet er det første soverommet. Soverommet har god størrelse og er lett å møblere. På gulv monteres det samme laminat som i gang, samt vegger og himling sparkels og males. Også her er det varmekabler i gulvet.

Når vi fortsetter inn i gangen kommer vi til tv-stue med skyvedør ut til overdekket uteplass. Laminaten som er i gangen fortsetter sømløst inn i tv-stuen, det samme med vegger og himling. Varmekabler også her. I himling monteres det 4 downlights.

Via tv-stue kommer vi til soverom nr. to. Også dette av god størrelse som er lett å møblere. Varmekabler i gulv, laminat på gulv, og vegger og himling sparklet og malt.

Når vi beveger oss opp til hovedetasjen kommer vi opp i en gang. Til høyre kommer vi til soveromsavdeling og til venstre kommer vi til stue og kjøkken. Det er downlights både i trappeoppgang og gang. På gulv er det lagt laminat. Vegger og himling er sparklet og malt i samme farge som 1. etasje.

Nå tar vi til høyre etter trappen, finner vi på venstre hånd et bad. På dette badet monteres det dusjvegger, vegghengt toalett og baderomsinnredning. Det blir varmekabler i gulv og våtromsbelgg på topp. Vegger sparkles og males, bortsett fra i dusjnisje hvor det monteres slette baderomsplater i valgfri farge. I himling monteres det 3 downlights.

Fortsetter vi rett frem i gang kommer vi til et masterbedroom som vi går inn i via en romslig garderobe. På gulv her er det samme laminat som i gang, og vegger og himling sparkles og males.

Tar vi til venstre i gangen kommer vi til stue og kjøkken. Her er det selvfølgelig samme laminat som i øvrige rom, og vegger og himling er sparklet og malt.

Via kjøkken kommer vi til en tv-krok. Dette rommet kan være et lekserom/tv-krok/kontor eller til og med et ekstra soverom ved behov for det. Her er det også samme laminat som resten av huset, og vegger og himling er sparklet og malt. Som skille mellom kjøkken og tv-krok, er det montert en skyvedør som er helt ute av veien når døren er åpen.

Stue og kjøkken er et stort allrom, men vi har tegnet inn plass til god oppbevaring på kjøkkenet slik at rot skal være lett å rydde bort. Kjøkken skal være en sosial sone og kjøkkenøya blir hjertet på kjøkkenet. La gjestene kutte salaten mens du rører i grytene.
Vi gjør oppmerksom på at hvitevarer ikke er inkludert i pris og at kjøkkenpris vil variere med hvilken type fronter og innredning man velger.
Det er totalt 16 downlights i stue og kjøkken. Midt i mellom stue og kjøkken er det planlagt en peisovn som brer både varme og glede.

Stuen har vi fått til å møblere på en slik måte at en kan delta i det som skjer på kjøkkenet. I tillegg kan man nyte utsikten samtidig som en kan kikke ut av glassfasaden mot sørvest. Her har vi satt inn en skyvedør ut mot en delvis overdekket terrasse med glassrekkverk. Vi har prøvd å ta hensyn til vind, og laget en tett vegg mot nordvest. Her håper vi du får mange dager hvor du kan nyte sola.

Hidra


Hidra er en øy utenfor Flekkefjord, og regnes som
en perle på Sørlandet med sin sjarmerende trehusbebyggelse
og holmer innaskjærs.

Hidra kan tilby barneskole, barnehage, nærbutikker, interiørbutikk, strikkebutikk og restaurant for å nevne noe.

Øya har to gamle uthavner, Rasvåg og Kirkehavn. Boligen ligger i tilknytning til Kirkehavn.

Hvert år arrangeres det Skalldyrtreff i Fiskerihavna som trekker både store og små, samt det arrangeres en haug av andre små og store arrangement og aktiviteter.

Øya har mange turstier å by på, her kan man også gå en rundtur. Spesielt populær er Hågåsen hvor det nå er laget grusvei nesten helt til toppen, og se rester etter krigen.

Nærheten og utsikten til havet, turterrenget og flotte
badeplasser er kvaliteter som frister både fastboende
og turister gjennom hele året.

Enten man er på jakt etter bolig eller fritidshus, har
Hidra mye å tilby. Det jobbes med å få fastlandsforbindelse,
enten i form av bro eller tunnel. Det er ingen boplikt i Flekkefjord eller Hidra, så annonsert bolig kan benyttes som fritidsbolig.

Pris og leveranse


Pris indeksreguleres frem til oppstart betong iht. SSBs byggekostnadskalkulator Tre, i alt. Pris gjelder per januar 2023.

Boligen leveres nøkkelferdig, men uten hvitevarer. Det er mulig å gjøre endringer i leveransen. Endringer kan medføre endringer i pris

Kontakt selger for utfyllende leveransebeskrivelse og mer informasjon.

Arealbeskrivelse

Moderne enebolig med integrert garasje. Velg mellom nøkkelferdig leveranse eller egeninnsats. ingen boplikt i Flekkefjord!

Ønsker du å vite mer?

Kim Fjeld

Eiendomsutvikler

41848999kim.fjeld@hellvikhus.no

Marilyn Kvelland

Boligkonsulent

90 02 61 32marilyn.kvelland@hellvikhus.no

Meld din interesse

Vi tar kontakt innen kort tid.