Hjem
Karma – ferdighus med dobbel garasje

Ferdighus med integrert garasje eller carport

Leter du etter ferdighusmodeller med integrert garasje eller carport? Vi i Hellvik Hus har noe for deg!

Leter du etter ferdighus med garasje eller carport integrert i huset?

Alle ferdighusene fra Hellvik Hus er laget av dyktige tegnere og arkitekter med mange års erfaring. Alle ferdighusene kan tilpasses dine ønsker og behov, noe som også betyr at de fleste ferdighusene kan bygges med garasje eller carport.

Noen av ferdighusene i katalogen vår er tegnet med garasje eller carport. Dette er blant annet:

Karma

Trendy minimalisme er stikkord for Karma. Et funkishus som garantert vil skille seg ut i nabolaget med sitt tøffe, stilrene uttrykk.

Via en dobbel integrert garasje er det direkte inngang til underetasjen med to soverom, stue og stort bad.

Les mer her!

Karma

Panorama

Huset oser av luksus og glir elegant inn i landskapet. Panorama er et funkishus med garasje, fem soverom, høyt under taket og nydelige vindusflater.

I hovedetasjen har den åpne stue- og kjøkkenløsningen glassflater på begge sider som effektfullt gjennomlys.

Les mer her!

Panorama

Mynte

Mynte er en moderne funkisbolig med integrert garasje samt praktisk utleiedel som gir en gunstig inntektskilde. Huset har en sprek fasade med både fasadeplater og kledning.

I overetasjen er det høyt under taket og store vindusflater, som bidrar til herlig romfølelse. Dette er en innholdsrik bolig med mange rom. 

Les mer her!

Mynte

Caffelatte

Caffelatte er en tøff og moderne bolig med alt en familie trenger. I underetasjen er en soveavdeling med tre soverom, bad, vaskerom og boder.

Oppe venter en stilig og romslig stue, åpen kjøkkenløsning samt et rom som kan benyttes til ekstra soverom, kontor eller tv-stue.

Les mer her!

Caffelatte med carport

Bestill huskatalog

Mest tilfredse eneboligkunder

Fornøyde kunder er viktig for oss i Hellvik Hus. Hellvik Hus var den boligkjeden i landet med de mest fornøyde eneboligkundene ifølge Prognosesenterets bransjemåling i både 2016 og 2020.

Utmerkelsen «Årets mest tilfredse kunder» gis til den husbyggerkjeden som gjør det best på kundetilfredshet (KTI). I 2020 hadde Hellvik Hus en KTI på 82.

Vi er ikke feilfrie, men lover å gjøre vårt ytterste for å ordne opp og ivareta deg som kunde på en best mulig måte. Vi har først lykkes når du som kunde opplever at det å bygge hus har vært en tid fylt med små og store gleder.

Bli en av våre fornøyde boligkunder du også!