Hammarsland – Sund


Sentralt plassert på Hammarsland, kommer et nytt boligfelt med 100 boliger. De fleste vil ligge sør-vest, mens noen av boligene vil få fantastisk utsikt mot nord-vest.

Se våre boligtyper her

Kommer snart for salg!

Meld din interesse i dag og vi holder deg oppdatert om fremgangen.

Familievennlig

Kort vei til alt som trengs for hele familien.

Naturen som nabo

Flotte turområder i umiddelbar nærhet.

Nytt boligfelt på Hammarsland -Meld din interesse allerede i dag!

BoligtyperEneboliger og flermannsboliger
Antall enheter100
Oversiktsbilde over feltet

Hammarsland boligfelt

Meld din interesse

Vi tar kontakt innen kort tid.

Sentralt plassert på Hammarsland, kommer et nytt boligfelt med 100 boliger. De fleste vil ligge sør-vest, mens noen av boligene vil få fantastisk utsikt mot nord-vest.

Feltet vil både få eneboliger og flermannsboliger i ulike størrelser.

Her får man umiddelbar nærhet til butikker, med kun 500 meter å gå til lokalsenteret. Kort unna ligger også Sund senter med Kiwi, Vinmonopolet og bibliotek. I sentrum finner man i tillegg Rema 1000, bussterminal og andre tilbud.

Med bil kan man kjøre til Sartor Storsenter på 20 minutter. Her finner man de fleste butikkene man kan tenke seg, en rekke med spisesteder og servicetilbud.

Status

Utbyggingsområdet som nå realiseres, er en del av et større boligområde som er blitt planlagt og utviklet steg for steg over flere tiår.

Nå begynner infrastrukturen å ta form, og det startes opparbeiding av tilkomst fra fylkesvegen med nytt kryss, fortau og gangfelt.

Området vil få egen tilkomst direkte til Fv 560, Sundvegen og vil ha lokale veier som knyttes mot eksisterende gangveger i de andre feltene.

Utbygger tar forbehold og presiserer at salgsmateriell / markedsføring slik som for eksempel prospekt, nettside mm kun er veiledende /uforpliktende og at det kan bli endringer både mht boligtyper og andre detaljer etter hvert som salg og fremdrift skrider frem.

Leif Inge Børnes

Salgssjef

48892282leif.inge.bornes@hellvikhus.no

Meld din interesse

Vi tar kontakt innen kort tid