Hjem

Gode tips til innredning av kjøkken på hytte ved sjøen eller på fjellet

Usikker på innredning av hytte på fjellet eller ved sjøen? Her er inspirasjon til hvordan du kan innrede kjøkken!

Har du kjøpt ny hytte på fjellet eller ved sjøen og lurer på hva du skal gjøre med innredning av kjøkken?

Alle Hellvik Hus sine ferdighytter har en standard leveransepakke som sørger for at du får en fin og god hytte, med alt du trenger.

Skulle du likevel ønske å gjøre tilpasninger eller legge til flere elementer, er det fullt mulig.

Kjøkkenet er et av de rommene som opptar hyttekjøpere flest, forteller Anette Oksnes, boligkonsulent i Hellvik Hus Sør.

– Min erfaring er at kjøkkenet på hytta og kjøkkenet hjemme som regel skal være relativt likt. En ønsker seg de samme fasilitetene som en har i boligen, sier hun.

Utfordringen med en hytte er at man gjerne ikke har samme plassen til rådighet.

– Derfor gjelder det å utnytte hver kvadratmeter, og å velge en kjøkkenleverandør med smarte løsninger, fortsetter Oksnes, og legger til at Hellvik Hus er tilknyttet flere kjøkkenleverandører som er opptatt av nettopp smarte løsninger.

Fargevalg på kjøkkenet

Hva selve utseendet på kjøkkenet angår, opplever Oksnes at hyttekundene ofte er litt mer kreative i valgene på hyttekjøkkenet enn hva de er hjemme.

– Selv om stadig flere velger rene linjer og går bort i fra profilerte skap og skuffer er den en rustikk stil som regjerer. Elementer i tre går gjerne igjen, sier Oksnes.

Dette er ikke bare for skuffer og skap Oksnes sine kunder viser kreativitet. Også innen fargevalg ser boligkonsulenten en kjekk utvikling.

– Min opplevelse er at folk tør å bruke mer farge på et hyttekjøkken enn hva de gjør hjemme, hvor det lenge har vært hvit høyglans som gjelder. På hyttene vi bygger blir det mer og mer farger, og det er veldig kjekt og spennende, sier Oksnes.

Kontakt oss

Lurer du på noe? Ta kontakt!