Hjem
Havblikk.

Hvor mye koster det å sette opp en hytte?

Det er flere faktorer man må ta i betraktning når man skal finne ut hva det koster å sette opp en hytte. Slike faktorer er beliggenhet, tomtens generelle egenskaper, når på året det bygges, hvor mye av arbeidet du selv vil gjøre og så videre.

Hvor mye koster det å sette opp en hytte?

Når man skal finne ut hva det koster å sette opp en, må man bestemme seg for om man ønsker å kjøpe nøkkelferdig hytte, ferdighytte eller tegne selv. Ferdighytte er det rimeligste alternativet.

Hellvik Hus tilbyr mange flotte arkitekttegnede ferdighytter som egner seg både på fjell og ved sjø. Dersom hytta ikke passer helt slik den er, eller man ønsker å sette sitt eget preg på hytta, kan alle våre hyttemodeller tilpasses, men dette vil påvirke hva hytta koster.

Ønsker du å kjøpe en hytte hvor det bare er å pakke weekendbagen og flytte rett inn, er nøkkelferdig hytte midt i blinken.  

Ferdighytte

Ved ferdighytte, menes det at man kjøper en ferdig prosjektert hytte og foretar noe arbeid selv. Eksempel på denne typen arbeid er å legge gulv og male selv. Ferdighytte koster derfor mindre enn en nøkkelferdig hytte.

Kjøper du hytte hos Hellvik Hus, er tømmerarbeid, trevareleveranse, miljø og sikkerhet, rørleggerarbeid og elektrikerarbeid inkludert i prisen. Dette forutsetter at tomten du ønsker å bygge på, er byggeklar.

Betongarbeid og utgraving, membran i våtrom eller behandling av kledning inngår ikke en standard kontrakt på ferdighytte fra Hellvik Hus.

En av våre ferdighytter. Lanterne.

Nøkkelferdig hytte

Nøkkelferdig hytte betyr at alt gjøres for deg, slik at du kan flytte rett inn i hytta. En nøkkelferdig hytte vil derfor koste mer enn en ferdighytte, men man vil slippe å legge inn samme innsats som ved kjøp av en ferdighytte.

Ferdighytter pris

Dersom man ønsker å bygge ferdighytte med noen tilpasninger, gjøres det enkelt i dialog med oss. Hva det koster å sette opp en ferdighytte vil variere, og påvirkes av følgende:

  1. Geografisk beliggenhet
  2. Tomtens generelle egenskaper
  3. Når på året du bygger
  4. Hvor delaktig du ønsker å være

Lurer du fremdeles på hvor mye det koster å sette opp en hytte? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!

Kontakt oss

Lurer du på noe? Ta kontakt!