Våre nyeste arkitekttegnede hytter

Enten du vil bygge ved sjøen, i skogen eller på fjellet. Vi i Hellvik Hus har garantert en hytte for deg, skreddersydd for norske forhold.

Sist ut er seks flotte arkitekttegnede hytter, hver og en med sine unike kjennetegn og fordeler fra de store og romslige hyttene, til de mindre og mer intime.

– Vi i Hellvik Hus har bygget hytter i mange år. Etter hvert som Hellvik Hus-kjeden er blitt større har vi også fått flere forhandlere i områder som tradisjonelt har mye hyttebygging, som på Geilo og på Røros. Disse forhandlerne har igjen gitt oss enda mer kompetanse og kunnskap når det gjelder hytter. Derfor er det naturlig for oss å utvikle flere nye og spennende arkitekttegnede hytter, sier Mikal Stapnes, kjedesjef i Hellvik Hus Kjededrift.

Hytter for alle

De nye hyttemodellene er laget etter innspill fra Hellvik Hus-forhandlere over hele landet, og er tegnet av Hellvik Hus sine dyktige tegnere og arkitekter. Det betyr at Hellvik Hus nå har mer enn 15 ferdighytter, fra de små og rimelige hyttene, til de større og mer romslige som også koster noe mer.

Likevel er dette arkitekttegnede hytter som alle er innenfor rekkevidde for de fleste, påpeker Stapnes.

– Vi lager hytter som passer til den jevne nordmann. Her er noe for alle, sier han.

Hyttene Fjellerke, Stjerneklart, Vidsyn, Hauketjern og Fjellrype er utarbeidet av blant andre Ingunn Bø. Hun er tegner hos Hellvik Hus Kjededrift, og har lang erfaring med å prosjektere både ferdighus og hytter.

– Når en tegner nye hytter er det viktig å sørge for at hytten glir naturlig inn i omgivelsene med tanke på både form og materialvalg. En hytte skal oppfylle alle behovene en har, enten det er til bruk om vinter eller på sommer, sier hun.

De nyeste hyttemodellene er:

Fjellerke

Dette er en hytte som passer like godt på fjellet, som ved kysten og i innlandet. Med sitt bruksareal på 92,2 m² har hytten god boltreplass for hele familien. De store vindusflatene gir god utsikt, enten det er fra stuen eller fra loftstuen.

Fjellerke er en fritidsbolig med enkel, moderne stil og mange gode sengeplasser, sier Bø.

Stjerneklart

Stjerneklart er en vakker hytte, med stor allsidighet og mye plass. Hallen er innbydende, og har direkte tilgang til vaskerom, WC og dusj. I tillegg er kjøkken- og stueløsningen stor, og det er god plass til gjester på hemsen.

– Dette er en innholdsrik og romslig fjellhytte med hems. At den er innholdsrik ser en blant annet ved at det er flere stuer og to bad, sier Bø.

Hauketjern

Hauketjern er en moderne og flott hytte, med rene linjer som gjør at den glir godt i de fleste omgivelser. Hyttas vinkel gjør at den får et lunt og skjermet uteområde.

Hauketjern kan enkelt tilpasses et skrånende terreng, og med tre soverom i tillegg til mange soveplasser på hemsen har en god plass til besøk.

Den romslige stueløsningen med flere «avdelinger» gir også god plass til både store og små.

– Hauketjern er en moderne fritidsbolig med hems og mulighet for en lun og god, skjermet uteplass. At hemsen er utkraget gir en spennende effekt interiørmessig, sier Bø.

Vidsyn

Vidsyn er en flott fjellhytte, som passer perfekt for lange ferier og mye fritid. Det er en type hytte som hele familien kan samles i, med mye plass.

– Dette er en skikkelig tradisjonell, norsk fjellhytte med meget god plass. Hvis ønskelig er det mulig å få den med hems, sier Bø.

Fjellrype

Her får du en flott hytte som glir enkelt inn i den norske naturen, enten du bygger på fjellet eller i innlandet. Fjellrype er en stor hytte i tre deler: oppholdsrom, sove-avdeling og et entre-felt i midten. Fjellrype er en svært fleksibel hytte som enkelt kan tilpasses skrånende terreng.

– Med Fjellrype får du en fritidsbolig som er delt opp i flere nyttige seksjoner. Disse seksjonene kan vris i forhold til hverandre, og de kan til og med «trappes» i høyden, sier Bø.

Vinteren 2021 lanserte Hellvik Hus to nye hyttemodeller: Skala og Moment!

Kontakt oss

Lurer du på noe? Ta kontakt!