Hjem
Fredag

Ferdighus for skrå tomt og skrått terreng

Alle ferdighusene fra Hellvik Hus kan tilpasses dine ønsker og behov. Mange av ferdighusene kan også tilpasses skrå tomt eller skrått terreng.

Har du en skrå tomt eller en tomt som ligger i et skrått terreng?

Vi i Hellvik Hus har en rekke flotte, arkitekttegnede ferdighus som kan tilpasses de fleste terreng- og tomtetyper. Alle våre ferdighus finner du her.

Her er noen av våre ferdighus som kan bygges på skrå tomt eller i skrått terreng:

Karma

Trendy minimalisme er stikkord for Karma. Et funkishus som garantert vil skille seg ut i nabolaget med sitt tøffe, stilrene uttrykk.

Via den doble garasjen er det direkte inngang til underetasjen med to soverom, stue og stort bad. Overetasjen har stue- og kjøkkenløsning med utgang til stor terrasse på garasjetaket, samt en lun veranda.

Foreldresoverommet er en drøm, med walk-in closet og direkte tilgang til bad.

Les mer her!

Karma

Caffelatte

Caffelatte er en tøff og moderne bolig med alt en familie trenger. I underetasjen er en soveavdeling med tre soverom, bad, vaskerom og boder.

Oppe venter en stilig og romslig stue, åpen kjøkkenløsning samt et rom som kan benyttes til ekstra soverom, kontor eller tv-stue. Den skrå veggen i front bidrar ytterligere til å gi Caffelatte en særegen karakter. En funkisbolig hele familien vil trives i.

Les mer her!

Caffelatte

Fredag

Den klassiske stilen, den harmoniske komposisjonen og det herskapelige suset ved Fredag faller i smak hos mange.

Nyt å våkne opp på et soverom hvor det er både walk-in closet og eget bad. For barna er det også tilrettelagt for egen avdeling med separat bad. I hovedetasjen er det plassert en spennende kjøkkenløsning med stemningsfull peis.

Fredag er tilpasset skrått terreng, med inngang på baksiden. En klassisk og herskapelig bolig som hele familien vil trives i.

Les mer her!

Fredag

Kontakt oss

Lurer du på noe? Ta kontakt!

Landets mest fornøyde boligkunder

Hellvik Hus var boligkjeden som hadde de mest fornøyde eneboligkundene i Norge i 2016 og 2020. Det viser tall fra Prognosesenterets årlige bransjemåling.

Utmerkelsen «Årets mest tilfredse kunder» gis til den husbyggerkjeden som gjør det best på kundetilfredshet (KTI). Hellvik Hus-kjeden, som har 30 forhandlere over hele landet, fikk i 2020 en KTI på 82.