Hjem
Herskapelig

Ferdighus med 5 soverom eller mer

Har du en stor familie? Da er det viktig med et ferdighus med mange soverom. Her er våre hus med fem soverom eller mer.

Vi i Hellvik Hus har flere store ferdighus med 5 soverom eller flere. Dette er ferdighus som er perfekt for dere som ikke får behovene deres for antall rom møtt med de fleste ferdighus.

Alle ferdighusene fra Hellvik Hus kan tilpasses dine ønsker og behov. Her er en oversikt:

Herskapelig – 5 soverom

Drømmer du om en praktfull enebolig som oser av eksklusivitet og herskapelig stil, samtidig som den er praktisk innredet og har plass til alt familien trenger?

Herskapelig er en stolt bolig som er ideell for storfamilien på jakt etter det lille ekstra. Slapp av med en god bok ved peisen i biblioteket, lek med barna i lekerommet og lag mat i det romslige kjøkkenet. Også garasjen er integrert i huset på en stilfull måte

Les mer her!

Herskapelig

Mynte – 7 soverom

Mynte er en moderne funkisbolig med praktisk utleiedel som gir en gunstig inntektskilde. Huset har en sprek fasade med både fasadeplater og kledning.

I overetasjen er det høyt under taket og store vindusflater, som bidrar til herlig romfølelse.

Dette er en innholdsrik bolig med mange rom. Den arealeffektive utleiedelen med to soverom kan enkelt integreres i hoveddelen av boligen hvis ønskelig.

Les mer her!

Mynte

Panorama – 5 soverom

Huset oser av luksus og glir elegant inn i landskapet. Panorama er et funkishus med garasje, fem soverom, høyt under taket og nydelige vindusflater. I hovedetasjen har den åpne stue- og kjøkkenløsningen glassflater på begge sider som effektfullt gjennomlys.

Her er god plass til spisebord, sittegruppe og peis. Den åpne parkeringsløsningen i underetasjen har mulighet for innkjøring fra tre sider. 

Les mer her!

Panorama

Paradis – 5 soverom

Paradis er et koselig hus som fører tankene til magisk sørlandsidyll. Er du på jakt etter en bolig med smarte løsninger, fem soverom og en pris som kan gjøre boligdrømmen oppnåelig for de fleste, er Paradis svaret.

Dette er en innholdsrik bolig som gir mye hus for pengene.

Les mer her!

Paradis

Peiskos – 5 soverom

I stemningsfulle Peiskos er kjøkkenet plassert i hjertet av huset, akkurat der det skal være. Både stue og spisestue har store vindusflater som slipper inn rikelig med dagslys.

Med sine fem soverom er Peiskos et innholdsrikt moderne hus med plass til hele familien, overnattingsbesøk og hjemmekontor. 

Les mer her!

Peiskos

Bestill huskatalog

Mest tilfredse eneboligkunder

Fornøyde kunder er viktig for oss i Hellvik Hus. Hellvik Hus var den boligkjeden i landet med de mest fornøyde eneboligkundene ifølge Prognosesenterets bransjemåling i både 2016 og 2020.

Utmerkelsen «Årets mest tilfredse kunder» gis til den husbyggerkjeden som gjør det best på kundetilfredshet (KTI). I 2020 hadde Hellvik Hus en KTI på 82.

Vi er ikke feilfrie, men lover å gjøre vårt ytterste for å ordne opp og ivareta deg som kunde på en best mulig måte. Vi har først lykkes når du som kunde opplever at det å bygge hus har vært en tid fylt med små og store gleder.

Bli en av våre fornøyde boligkunder du også!