Hjem
Balanse

Små og store ferdighus fra Hellvik Hus

Er du på jakt etter et lite ferdighus? Eller et stort? Her er noen av våre minste og største ferdighus.

Vi i Hellvik Hus tilbyr en rekke, flotte ferdighus i ulike størrelser. Noen av ferdighusene er små, andre er store.

Her er noen av våre minste og største ferdighus. Alle ferdighusene kan tilpasses dine ønsker og behov.

Våre minste ferdighus

Lime – 101,1 kvadratmeter

Med sitt minimalistiske og fine stiluttrykk passer Lime inn i de fleste miljø. Med sin lille størrelse faller Lime naturlig inn i kategorien små ferdighus. Selv om Lime er et lite moderne hus er romløsningen meget praktisk, og har alt du trenger på ett plan.

Den åpne stue- og kjøkkenløsningen er innbydende, lys og romslig. Huset har tre soverom i tillegg til en stor bod med god lagringsplass.

Les mer her!

Lime

Balanse – 109,7 kvadratmeter

Balanse er en vakker, moderne og praktisk bolig med alt du trenger på ett plan. Den åpne stue- og kjøkkenløsningen har store vindusflater og en bod med egen utgang. Boden kan benyttes som vaskerom.

Balanse har to separate soveromsfløyer med egne bad. Et bad for de voksne, med eget garderoberom, og et for barna – eller besøkende. 

Les mer her!

Balanse

Idyll – 123,7 kvadratmeter

Har du sans for det fornuftige og praktiske? Da bør du bli bedre kjent med Idyll – et rimelig og tradisjonelt hus i sjangeren små ferdighus som har alt du trenger.

Åpen løsning med stue og kjøkken i ett, smart arealutnyttelse inkludert to boder, og et framskutt parti som gir lune, skjermede uteplasser. Med alt på ett plan er dette et hus det går an å bli gammel i. 

Les mer her!

Idyll

Våre største ferdighus

Panorama – 239,3 kvadratmeter

Huset oser av luksus og glir elegant inn i landskapet. Panorama er et funkishus med garasje, fem soverom, høyt under taket og nydelige vindusflater.

I hovedetasjen har den åpne stue- og kjøkkenløsningen glassflater på begge sider som effektfullt gjennomlys.

Her er god plass til spisebord, sittegruppe og peis. Den åpne parkeringsløsningen i underetasjen har mulighet for innkjøring fra tre sider.

Les mer her!

Panorama

Arvesølv – 223,9 kvadratmeter

Staselige Arvesølv med sitt herskapelige sus er en av våre absolutte bestselgere. Den kreative takløsningen gir en ekstra romslig loftsetasje, samtidig som den gir huset et preg av klasse og originalitet.

Innvendig venter stue, bibliotek og et stort allrom til å bli tatt i bruk i sosiale sammenhenger, og opp trappen finner du en stor loftstue omkranset av fire soverom

Les mer her!

Arvesølv

Herskapelig – 207,3 kvadratmeter

Drømmer du om en praktfull enebolig som oser av eksklusivitet og herskapelig stil, samtidig som den er praktisk innredet og har plass til alt familien trenger?

Herskapelig er en stolt bolig som er ideell for storfamilien på jakt etter det lille ekstra. Slapp av med en god bok ved peisen i biblioteket, lek med barna i lekerommet og lag mat i det romslige kjøkkenet. Også garasjen er integrert i huset på en stilfull måte. 

Les mer her!

Herskapelig

Kontakt oss

Lurer du på noe? Ta kontakt!