Ferdighus

Arvesølv – Herskapelig ferdighus

BRABYA 232 m² 141 m²
BRA I 223 m²
BreddeLengde 12,1 14,5
Soverom 4
Energikarakter B

En stor og herskapelig bolig

Staselige Arvesølv med sitt herskapelige sus er en av våre absolutte bestselgere. Den kreative takløsningen gir en ekstra romslig loftsetasje, samtidig som den gir huset et preg av klasse og originalitet. Innvendig venter stue, bibliotek og et stort allrom til å bli tatt i bruk i sosiale sammenhenger, og opp trappen finner du en stor loftstue omkranset av fire soverom. En herskapelig bolig som er perfekt for hele familien.

  • Stor stue med mange muligheter
  • Romslig kjøkken og allrom
  • Luftig og lys loftstue med høyt under taket
  • Fire store soverom oppe

Pris

Grunnet stadige endringer i materialpriser og lignende er det for tiden ikke mulig å holde prisene kontinuerlig oppdatert.

Pris på ferdighus

Ønsker du pris på dette ferdighuset? NB: Husk å oppgi husmodell

Ønsker du pris på et av våre ferdighus ber vi deg fylle ut skjemaet og oppgi hvilket ferdighus du ønsker pris på, så kommer vi tilbake til deg.

Det totale kostnadsbildet

Når den totale kostnaden skal regnes ut spiller en rekke tilleggsfaktorer inn, som tomte- og gravekostnader, støp av grunnmur og eventuelle ønskede oppgraderinger. I tillegg vil eventuelle prisstigninger i markedet kunne påvirke den endelige prisen på boligen

Huset kan leveres nøkkelferdig om ønskelig, noe som også spiller inn på pris. For å få en oversikt over kostnadene ved et byggeprosjekt er det lurt å sette opp et byggebudsjett før du går i gang med byggingen.

Byggebudsjettet inneholder alle elementene og kostnadene i ditt byggeprosjekt. Et slikt budsjett er nyttig å ha når du går i dialog med banken. Våre erfarne boligkonsulenter hjelper deg gjerne å sette opp byggebudsjett.

Kontakt oss