Ferdighus
Helgero. Tradisjonell og moderne bolig

Helgero – Tradisjonelt ferdighus

Bebygd areal (BYA) 119 m²
BRA I 178 m²
Soverom 4
Energikarakter B

Flott kombinasjon av en tradisjonell og moderne bolig.

Tradisjonell og moderne bolig. Lyse oppholdsrom, kreative vinkler og en romslig planløsning gjør Helgero til en innholdsrik familiebolig hvor du fort vil føle deg hjemme. Med en praktisk bi-inngang via vaskerommet blir det enkelt å holde styr på vått yttertøy og skitne støvler. Synes du det holder med tre soverom, kan soverommet i hovedetasjen omgjøres til lekerom eller kontor.

Helgero er en av våre mest populære husmodeller, og det er ikke så rart!

  • Overbygd inngangsparti til hoveddør og bi-inngang
  • Skyvedør fra stue og ut til hagen
  • Gode lagringsmuligheter i loftsetasje
  • Luftig loftstue med mønt tak

Pris

Grunnet stadige endringer i materialpriser og lignende er det for tiden ikke mulig å holde prisene kontinuerlig oppdatert.

Pris på ferdighus

Ønsker du pris på dette ferdighuset? NB: Husk å oppgi husmodell

Ønsker du pris på et av våre ferdighus ber vi deg fylle ut skjemaet og oppgi hvilket ferdighus du ønsker pris på, så kommer vi tilbake til deg.

Det totale kostnadsbildet

Når den totale kostnaden skal regnes ut spiller en rekke tilleggsfaktorer inn, som tomte- og gravekostnader, støp av grunnmur og eventuelle ønskede oppgraderinger. I tillegg vil eventuelle prisstigninger i markedet kunne påvirke den endelige prisen på boligen

Huset kan leveres nøkkelferdig om ønskelig, noe som også spiller inn på pris. For å få en oversikt over kostnadene ved et byggeprosjekt er det lurt å sette opp et byggebudsjett før du går i gang med byggingen.

Byggebudsjettet inneholder alle elementene og kostnadene i ditt byggeprosjekt. Et slikt budsjett er nyttig å ha når du går i dialog med banken. Våre erfarne boligkonsulenter hjelper deg gjerne å sette opp byggebudsjett.

Kontakt oss