Helgero. Tradisjonell og moderne bolig

Helgero

Bebygd areal (BYA) 119 m²
Soverom 4
Energikarakter B

Flott kombinasjon av en tradisjonell og moderne bolig.

Tradisjonell og moderne bolig. Lyse oppholdsrom, kreative vinkler og en romslig planløsning gjør Helgero til en innholdsrik familiebolig hvor du fort vil føle deg hjemme. Med en praktisk bi-inngang via vaskerommet blir det enkelt å holde styr på vått yttertøy og skitne støvler. Synes du det holder med tre soverom, kan soverommet i hovedetasjen omgjøres til lekerom eller kontor.

Helgero er en av våre mest populære husmodeller, og det er ikke så rart!

  • Overbygd inngangsparti til hoveddør og bi-inngang
  • Skyvedør fra stue og ut til hagen
  • Gode lagringsmuligheter i loftsetasje
  • Luftig loftstue med mønt tak

Priser

Oppgi postnummer for pris på Helgero

Prisene er inkludert 25% mva og gjelder i henhold til «Leveransebeskrivelse – bolig».

Merk at prislisten ikke gir det totale kostnadsbildet for et hus (les mer i neste avsnitt).

Alle hus leveres etter gjeldende byggteknisk forskrift.

Pris er basert på leveranse over mur, ferdig til overflatebehandling av gulv og vegger.

Pris på byggesett eller annet leveranseomfang kan gis på forespørsel. Det tas forbehold om feil i den oppgitte prislisen.

Det totale kostnadsbildet

Merk at prislisten ikke gir det totale kostnadsbildet for et hus. Når den totale kostnaden skal regnes ut spiller en rekke tilleggsfaktorer inn, som tomte- og gravekostnader, støp av grunnmur og eventuelle ønskede oppgraderinger.
I tillegg vil eventuelle prisstigninger i markedet kunne påvirke den endelige prisen på boligen.

Huset kan leveres nøkkelferdig om ønskelig, noe som også spiller inn på pris. For å få en oversikt over kostnadene ved et byggeprosjekt er det lurt å sette opp et byggebudsjett før du går i gang med byggingen.

Byggebudsjettet inneholder alle elementene og kostnadene i ditt byggeprosjekt. Et slikt budsjett er nyttig å ha når du går i dialog med banken. Våre erfarne boligkonsulenter hjelper deg gjerne å sette opp byggebudsjett.

Landets mest fornøyde boligkunder

Hellvik Hus var boligkjeden som hadde de mest fornøyde eneboligkundene i Norge i 2020. Det viser tall fra Prognosesenterets årlige bransjemåling.

Utmerkelsen «Årets mest tilfredse kunder» gis til den husbyggerkjeden som gjør det best på kundetilfredshet (KTI). Hellvik Hus-kjeden, som har 30 forhandlere over hele landet, fikk en KTI på 82.

Vi er ikke feilfrie, men lover å gjøre vårt ytterste for å ordne opp og ivareta deg som kunde på en best mulig måte. Vi har først lykkes når du som kunde opplever at det å bygge hus har vært en tid fylt med små og store gleder.

Kontakt oss