Ferdighus

Idyll – Moderne ferdighus

Bebygd areal (BYA) 150 m²
BRA I 123 m²
Soverom 3
Energikarakter B

Idyll er et rimelig og tradisjonelt hus på ett plan. Både praktisk og fornuftig.

Har du sans for det fornuftige og praktiske? Da bør du bli bedre kjent med Idyll – et rimelig og tradisjonelt hus som har alt du trenger. Åpen løsning med stue og kjøkken i ett, smart arealutnyttelse inkludert to boder, og et framskutt parti som gir lune, skjermede uteplasser. Med alt på ett plan er dette et hus det går an å bli gammel i. Fornuftig det også!

  • Overbygd inngangsparti
  • Soveromavdeling med eget bad
  • Garderoberom inn fra hovedsoverom gir plass til oppbevaring
  • Koselig med peisovn midt i stua

Pris

Grunnet stadige endringer i materialpriser og lignende er det for tiden ikke mulig å holde prisene kontinuerlig oppdatert.

Pris på ferdighus

Ønsker du pris på dette ferdighuset? NB: Husk å oppgi husmodell

Ønsker du pris på et av våre ferdighus ber vi deg fylle ut skjemaet og oppgi hvilket ferdighus du ønsker pris på, så kommer vi tilbake til deg.

Det totale kostnadsbildet

Når den totale kostnaden skal regnes ut spiller en rekke tilleggsfaktorer inn, som tomte- og gravekostnader, støp av grunnmur og eventuelle ønskede oppgraderinger. I tillegg vil eventuelle prisstigninger i markedet kunne påvirke den endelige prisen på boligen

Huset kan leveres nøkkelferdig om ønskelig, noe som også spiller inn på pris. For å få en oversikt over kostnadene ved et byggeprosjekt er det lurt å sette opp et byggebudsjett før du går i gang med byggingen.

Byggebudsjettet inneholder alle elementene og kostnadene i ditt byggeprosjekt. Et slikt budsjett er nyttig å ha når du går i dialog med banken. Våre erfarne boligkonsulenter hjelper deg gjerne å sette opp byggebudsjett.

Kontakt oss