Hjem

Fjellrype – ferdighytte til fjell eller innland

Fjellrype – ferdighytte til fjell eller innland

Hems/loft Nei
Bruks areal (BRA) 126 m²
Primærrom (P-rom) 114 m²
Soverom 3
Energikarakter D

Fjellrype er en familievennlig hytte som glir elegant inn i norsk natur, enten du bygger på fjellet eller i innlandet. Dette er en stor hytte i tre deler med oppholdsrom og soveavdeling på hver sin side, og inngangsparti i midten. Fjellrype er en fleksibel familiehytte som kan tilpasses skrått terreng.

  • Svært romslig kombinert stue- og kjøkkenløsning
  • Mange soveplasser
  • Egen soveavdeling

Pris

Grunnet stadige endringer i materialpriser og lignende er det for tiden ikke mulig å holde prisene kontinuerlig oppdatert.

Ønsker du pris på en av våre ferdighytter ber vi deg fylle ut skjemaet og oppgi hvilken ferdighytte du ønsker pris på, så kommer vi tilbake til deg.

Kontakt oss

Lurer du på noe? Ta kontakt!

Det totale kostnadsbildet

Når den totale kostnaden skal regnes ut spiller en rekke tilleggsfaktorer inn, som tomte- og gravekostnader, støp av grunnmur og eventuelle ønskede oppgraderinger. I tillegg vil eventuelle prisstigninger i markedet kunne påvirke den endelige prisen på boligen

Hytta kan leveres nøkkelferdig om ønskelig, noe som også spiller inn på pris. For å få en oversikt over kostnadene ved et byggeprosjekt er det lurt å sette opp et byggebudsjett før du går i gang med byggingen.

Byggebudsjettet inneholder alle elementene og kostnadene i ditt byggeprosjekt. Et slikt budsjett er nyttig å ha når du går i dialog med banken. Våre erfarne boligkonsulenter hjelper deg gjerne å sette opp byggebudsjett.

Bestill hyttekatalog