Hjem

Skala utvidet – en moderne ferdighytte i tre ulike størrelser

Skala utvidet – en moderne ferdighytte i tre ulike størrelser

Hems/loft Nei
Bruks areal (BRA) 80 m²
Primærrom (P-rom) 79 m²
Soverom 2
Energikarakter C

Med sitt karakteristiske pulttak er Skala en hytte som inviterer lys inn i den romslige stue- og kjøkkenløsningen. Med tilbygg og bod åpner Skala opp for flere soveplasser slik at en har mer plass til besøk av familie og venner.

Hvis en ikke ønsker å benytte tilbygget til ekstra soveplasser, kan en enkelt legge til for eksempel en badstue eller et treningsrom.

Tilbygget kan bygges med eller uten adkomst via bod.

  • Moderne design
  • Flott overbygget uteområde
  • Mye bodplass

Pris

Grunnet stadige endringer i materialpriser og lignende er det for tiden ikke mulig å holde prisene kontinuerlig oppdatert.

Ønsker du pris på en av våre ferdighytter ber vi deg fylle ut skjemaet og oppgi hvilken ferdighytte du ønsker pris på, så kommer vi tilbake til deg.

Kontakt oss

Lurer du på noe? Ta kontakt!

Det totale kostnadsbildet

Når den totale kostnaden skal regnes ut spiller en rekke tilleggsfaktorer inn, som tomte- og gravekostnader, støp av grunnmur og eventuelle ønskede oppgraderinger. I tillegg vil eventuelle prisstigninger i markedet kunne påvirke den endelige prisen på boligen

Hytta kan leveres nøkkelferdig om ønskelig, noe som også spiller inn på pris. For å få en oversikt over kostnadene ved et byggeprosjekt er det lurt å sette opp et byggebudsjett før du går i gang med byggingen.

Byggebudsjettet inneholder alle elementene og kostnadene i ditt byggeprosjekt. Et slikt budsjett er nyttig å ha når du går i dialog med banken. Våre erfarne boligkonsulenter hjelper deg gjerne å sette opp byggebudsjett.

Bestill hyttekatalog