Hjem

Sandstrand – en moderne ferdighytte ved sjøen

Sandstrand – en moderne ferdighytte ved sjøen

Hems/loft Nei
Bruks areal (BRA) 99 m²
Primærrom (P-rom) 94 m²
Soverom 4
Energikarakter D

Kjenn sandkornene kile mellom tærne!

Sandstrand er en stilig og topp moderne hytte med delikate, rene linjer og egen soveavdeling.

Sandstrand er en familievennlig hytte med mye boltreplass, fire soverom og en romslig kombinert stue- og kjøkkenløsning.

  • Spennende hytte med moderne stil
  • Romslig stue og kjøkken
  • Familievennlig med fire soverom

Pris

Grunnet stadige endringer i materialpriser og lignende er det for tiden ikke mulig å holde prisene kontinuerlig oppdatert.

Ønsker du pris på en av våre ferdighytter ber vi deg fylle ut skjemaet og oppgi hvilken ferdighytte du ønsker pris på, så kommer vi tilbake til deg.

Kontakt oss

Lurer du på noe? Ta kontakt!

Det totale kostnadsbildet

Når den totale kostnaden skal regnes ut spiller en rekke tilleggsfaktorer inn, som tomte- og gravekostnader, støp av grunnmur og eventuelle ønskede oppgraderinger. I tillegg vil eventuelle prisstigninger i markedet kunne påvirke den endelige prisen på boligen

Hytta kan leveres nøkkelferdig om ønskelig, noe som også spiller inn på pris. For å få en oversikt over kostnadene ved et byggeprosjekt er det lurt å sette opp et byggebudsjett før du går i gang med byggingen.

Byggebudsjettet inneholder alle elementene og kostnadene i ditt byggeprosjekt. Et slikt budsjett er nyttig å ha når du går i dialog med banken. Våre erfarne boligkonsulenter hjelper deg gjerne å sette opp byggebudsjett.

Bestill hyttekatalog