Fabrikkgården – Flekkefjord

SLUTTSOLGT!

Boliger og priser

Et samarbeidsprosjekt

Fabrikkgården er et samarbeidsprosjekt mellom Hellvik Hus Flekkefjord AS og entreprenør Holm AS.

Området

Flekkefjord har et koselig og intimt bysentrum med koselige kaféer og restauranter, og gode muligheter for shopping.

Sentrumsnært

Nisjebutikkene i Flekkefjord ligger vegg i vegg i gater med perlerader av hvitmalte hus. Sentralt i sentrum, på Sundesiden, finner du også Amfi kjøpesenter.

Turmuligheter

Det finnes flere turområder i kommunen – Rauli rundt, Kjørsfjell og Brufjell med de ikoniske Jettegrytene. Eller øya Hidra, med sine flotte toppturer.

Det gode liv i Flekkefjord

BoligtyperLeiligheter og næringslokaler
Antall enheter32
PrisnivåKr 4 095 000
FellesgoderFellesarealer som lekeplass, grillplass, etc

Prosjektet


Det har hele tiden vært klart for utbyggerne hva tomten skulle brukes til. Likevel har det vært laget en del forskjellige versjoner hvor man til slutt har landet på det formatet som prosjektet har i dag, som består av 30 leiligheter og to næringsarealer.

Fokus hele veien har vært arealeffektive leiligheter med stor brukervennlighet og estetikk. Vi tok tidlig med oss interessenter for å lage et prosjekt som kjøpere vil ha og har så langt det har vært mulig prøvd å tilfredsstille de ønsker og forslag som er kommet underveis.

Utvendige arealer er laget for å brukes. En ting er parkeringskjelleren og bodene som er plassert her, en annen ting er fellesarealene som lekeplass, grillplass, etc.

Vi har valgt moderne materialer, med utgangspunkt i at de skal være så vedlikeholdsvennlige som mulig. For at bygget ikke skal virke sterilt falt valget på en miks av slette plater, plater med steinstruktur og ferdig behandlet trekledning.

Utvendige fellesareal er en miks av asfalt, belegningstein og kunstgress, med lettstelte planter i soner.

Slik startet det

I 1907 startet Olaf Tønnesen møbelfabrikk på tomten. Senere startet Svindland pølsefabrikk opp i lokalene, og bygget etter hvert mer ut. I 2017 flyttet Svindland produksjonen ut fra sentrum, og tomten ble ledig til annet bruk.

Samtidig inngikk Hellvik Hus Flekkefjord AS og Holm AS i fellesskap en avtale med Svindland vedrørende utvikling av eiendommen.

Samarbeidet er et eget firma som heter Fabrikkgården AS.

Navnet

Ethvert prosjekt må ha et navn. Med respekt for historien til tomten og bedriftene som har vært der utlyste utbyggerne en navnekonkurranse.

Deltakelsen var over all forventning med stort engasjement. Det kom inn over 200 forslag av nesten like mange forslagsstillere. Navnet ble Fabrikkgården.

Det henspiller til aktiviteten som har vært ved tomten i over 100 år, og vi bevarer dermed et stykke av Flekkefjords historie.

Nærområdet

Vil du på visning?

En av våre boligkonsulenter vil ta kontakt innen kort tid.

Tenk å bo midt i byen, men likevel tilbaketrukkent! Det er det du får med en leilighet i Fabrikkgården.

Herfra er det gåavstand til alt Flekkefjord sentrum har å by på.

Parkering og parkeringstid er ikke noe man trenger å tenke på.

Byens restauranter og kaféer kan nytes uten tidspress eller taxiregning.

Spaserturer i den flotte byen åkka er rett utenfor døren. Hva med en nostalgisk rusletur i Hollenderbyen med et stopp på museet?

I motsatt ende kan en ta seg en rast på de flotte solstolene etter en tur innom en av byens bakerier for noe påfyll.

Byens gater og senter har et variert shopping- og tjenesteutvalg, og utvalget blir stadig bedre.

Nærhet til alt

Område

Flekkefjord ligger midt mellom Kristiansand og Stavanger, med bare 1,5 timers kjøring fra hver av byene. Byens sentrum ligger lunt plassert innerst i Lafjorden, med flotte muligheter for båtturer, fiske
og kajakkpadling. Flekkefjord har et koselig og intimt bysentrum. Her finner du hyggelige kaféer og restauranter og gode muligheter for shopping.

Butikker

Shopping i Flekkefjord er en opplevelse i seg selv. I den idylliske sørlandsbyen Flekkefjord ligger nisjebutikkene vegg i vegg i gater med perlerader av hvitmalte hus. Butikkene tilbyr deg et spennende utvalg av sko, klær, smykker og interiør. Sentralt i sentrum, på Sundesiden, finner du også Amfi kjøpesenter. Alt innen 5 minutters gange.

Turmuligheter

Det finnes opp til flere flotte turer i kommunen. Rauli rundt, Kjørsfjell eller et av de meste populære  turmålene Brufjell og de ikoniske Jettegrytene.
Velger man å ta turen til vakre øya Hidra, finnes flere flotte turer til forskjellige topper, som vil gi deg hav så langt øyet kan se, når du når toppen.

Kollektivtilbud

Rute 265 Taxus Flekkefjord-Drangeid-Uenes-Søyland-
Flekkefjord har kjørerute forbi planområdet. Busstopp
i Engvald Hansens vei. Ruten har avgang hver time
mellom kl. 9 og kl. 16.

Dokumenter

Salgsprospekt Fabrikkgården (pdf) Last ned

Meld din interesse

Vi vil ta kontakt innen kort tid